Oktober - månadens horoskop för Kräftan

Kräftan
Kräftan
Dela på Pinterest
I oktober är det kräftans tid att lysa upp stjärnhimlen. Kräftan är ett vattentecken och personer födda mellan 21 juni och 22 juli anses vara känsliga, lojala och omtänksamma. Under denna månad kan kräftan känna en stark koppling till sina känslor och behov, vilket kan leda till en period av självreflektion och inre tillväxt.

Hej där, Cancer! Denna september, gör dig redo för några stora uppenbarelser om människorna runt omkring dig. Inte alla har dina bästa intressen i åtanke, och du kanske måste möta några hårda sanningar om dina närmaste relationer.

Plutos retrograd i Stenbocken kommer att landa i ditt sjunde hus, vilket handlar om partnerskap. Du kanske måste konfrontera några saker du har ignorerat för länge. Det kommer inte att vara lätt, men kom ihåg att tillväxt bara sker när vi tvingas ut ur vår komfortzon.

Mars rör sig också in i ditt tecken den 4 september, vilket kommer att ge dig den knuff du behöver för att äntligen ta tag i saker och ting. Lita på att allt detta händer av en anledning, även om det är tufft just nu.

Din valda familj - de vänner som känns som hemma - är så viktiga för din lycka och välbefinnande. Och i början av september, tack vare Uranus och Plutos retrograder, kanske du ser några förändringar i vem du anser vara din innersta krets. Sträva inte emot det, Cancer. Stjärnorna arbetar till din fördel, även om det inte känns så just nu.

Runt Fiskarnas fullmåne och månförmörkelse kan du hitta en ny inspirationskälla. Det kan vara en ny vän, en romantisk partner, ett kreativt projekt, eller kanske allt ovanstående. Trots eventuell stress från förändringarna i ditt liv, ser Venus och Merkurius till att denna månad kommer att bli en fantastiskt kreativ och romantisk tid för dig.

Välkommen till september, Cancer! Denna månad går Uranus retrograd, och det finns en förmörkelse som kan föra med sig några överraskande nya intressen. I augusti gick Merkurius retrograd, vilket saktade ner saker och ting men också påminde dig om hur viktigt det är att kontrollera ditt eget perspektiv. Så länge du såg det som en chans att koppla av, hade du förmodligen en ganska bra tid med det.

Din månatliga affirmation är: "Jag lämnar alla bättre än de var innan."

Sommaren kanske är din favoritårstid, men du är förmodligen redo för att den ska ta slut. Ditt september horoskop ger dig massor av energi och massor av pratglada, roliga vibbar. Jungfruns säsong tänder upp din kommunikationssektor, och nymånen den 2 september kan leda till några riktigt meningsfulla samtal. Du kommer att kunna uttrycka dig mer klart än du har gjort på länge, särskilt när Merkurius rör sig in i Jungfrun den 9 september.

Mars rör sig också in i ditt tecken under den första veckan i september, vilket ger dig en stor boost av motivation och viljestyrka. Använd denna energi för att krossa dina mål för resten av månaden. Månförmörkelsen den 17 september är en tid för att släppa gamla övertygelser som inte längre tjänar dig och öppna ditt hjärta för större drömmar.

När höstjämndagen rullar in den 22 september, kommer du att vara redo att mysa hemma med en pumpa krydd latte. Men du kanske vill göra det med någon speciell eftersom Venus rör sig in i din dejting- och sexsektor samma dag. I slutet av månaden är Mars i ditt tecken i harmoni med Saturnus, vilket ger dig den uthållighet du behöver för att sträva efter några långsiktiga mål. Just nu lönar sig hårt arbete

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats