Oktober - månadens horoskop för Lejonet

Lejonet
Lejonet
Dela på Pinterest
Lejonet är ett stjärntecken som är född mellan datumen 23 juli - 22 augusti. I månaden Oktober är Lejonet känt för att vara passionerat, självsäkert och generöst. De har en stark personlighet och är ofta ledare i olika situationer. Lejonet strävar efter att vara i centrum och älskar att bli beundrad av andra.

Hej där, Leo! Välkommen till september. Denna månad kommer att medföra stora förändringar i din karriär, och det kan även bli lite drama i ditt kärleksliv. I augusti flyttade solen in i Jungfrun, vilket förmodligen gav dig några arbetsmöjligheter. Men även om saker och ting inte blev precis som du hade hoppats, var du fortfarande ganska upptagen. Faktum är att du kanske känner dig lite utbränd just nu.

I astrologin handlar det andra huset om pengar, ägodelar och känslor. Och denna månad, landar nymånen i Jungfrun i ditt andra hus den 16 september. Detta kommer att vara en mycket viktig tid för eventuella karriärbeslut du behöver fatta. Lyssna inte på de som inte stöttar dig. Kom ihåg vem du är, var du kommer ifrån och de speciella talanger som bara *du* har. Ingen gör det riktigt som du, Leo, så ha det i åtanke.

Denna månad kanske inte blir helt problemfri. Mars flyttar in i Kräftan den 4 september, vilket kan medföra några utmaningar. Men kom ihåg, utan press skulle vi aldrig ha diamanter. Ibland måste du kämpa dig igenom det tuffa för att nå den verkliga lyckan på andra sidan.

Ett av dina stora mål denna månad är att hitta en bra balans mellan arbete och resten av ditt liv. Uranus, rebellplaneten, går retrograd i ditt 10:e hus för social status. Detta kommer att förändra hur du tänker på att få erkännande. Samtidigt går även den transformerande Pluto retrograd och flyttar in i ditt 6:e hus, som handlar om självvård. Tack vare en nymåne runt denna tid, kommer du att kunna hitta ett schema och en plan som fungerar för dig och stämmer överens med dina mål.

Se upp för en solförmörkelse i ditt 8:e hus, som är sex- och intimitetszonen. Detta kan skapa lite drama i ditt romantiska liv, så det är bäst att ta det lugnt runt den tiden. Mars skickar dig psykiska meddelanden, och Vågens säsong kommer att få dig att känna dig superkreativ. Mot slutet av månaden kommer Venus och Merkurius att hjälpa dig att lösa eventuella problem med din partner som kan ha uppstått under förmörkelsen.

Din månatliga affirmation är: "Jag attraherar möjligheter som ger mig ekonomiskt välstånd."

Pengar är definitivt i dina tankar, tack vare att Jungfruns säsong lyser upp din finanssektor. Ditt septemberhoroskop kan få dig att vilja leva det goda livet. Nymånen den 2 september är en bra tid att tänka på några långsiktiga investeringar. Det kan handla om ditt bankkonto, dina relationer eller din personliga utveckling. Om du behöver börja spara efter alla födelsedagsfiranden, kommer denna energi att hjälpa dig med det.

Månförmörkelsen den 17 september kommer att bli intensiv. Den uppmanar dig att verkligen titta under huven och se vad som pågår i ditt liv. Behöver några av dina relationer en översyn? Är dina gränser inte så starka som de borde vara? Undviker du några rädslor som börjar orsaka problem? Ta itu med detta nu, innan det utvecklas till en fullskalig kris.

När höstekvinoxen inträffar den 22 september, kan du skaka av dig de tunga vibbarna och ha lite kul. Solen i Vågen lyser upp din kommunikationszon,

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats