September - månadens horoskop för Oxen

Oxen
Oxen
Dela på Pinterest
Oxen är ett jordtecken som är född mellan den 20 april och 20 maj. I månaden september är det en bra tid för oxen att fokusera på sina mål och planer för framtiden. Oxen är känd för sin tålamod och stabilitet, vilket kan hjälpa dem att uppnå framgång i olika områden av livet. Det är viktigt för oxen att vara ihärdig och bestämd i sitt arbete för att nå de önskade resultaten.

Oxen, det du önskar börjar dyka upp i ditt liv den här månaden. Du kanske äntligen får den löneförhöjning eller befordran du har arbetat hårt för. Om du är i ett förhållande kan det kännas lite konstigt med din partner just nu, men oroa dig inte - det kommer att bli bättre snart. När det gäller din hälsa, var snäll mot dig själv.

Din lyckligaste dag denna månad är måndag den 19 augusti. Temat för denna lyckliga dag är att acceptera den uppskattning du förtjänar. Fullmånen i Vattumannen denna dag lyser upp din karriär och allt framsteg du har gjort. Du ser äntligen resultaten av ditt hårda arbete. Det betyder inte att du är i slutet av resan eller att saker inte kan bli ännu bättre, men det är viktigt att ta en stund att njuta av hur långt du har kommit.

Se till att du är bekväm med att folk berömmer dig och var tydlig med vad du vill för din karriär i framtiden. Denna energi kan föra nya möjligheter i din väg. Ju mer du kan vara sann mot dig själv, ta risker och gå din egen väg, desto mer framgång och överflöd kommer du att skapa. Och du kommer att känna dig verkligen säker på att du är på rätt väg för att förverkliga dina drömmar.

Din månatliga affirmation är: 'Mitt hem är ett skyddat utrymme fyllt med fred, kärlek och glädje.'

Oxen, ditt horoskop för augusti 2024 visar att solen kommer att vara i ditt hem- och familjesektor för det mesta av månaden. Detta gör det till en bra tid att koppla av och mysa i ditt eget hem.

Nymånen den 4 augusti är en tid att se inåt, tänka på ditt förflutna och ta steg för att vara mer öppen med dina känslor. Samma dag flyttar Venus, din styrande planet, in i ditt romantiska sektor. Så även med Merkurius i retrograd, kan detta vara en rolig tid att träffa nya människor eller införa mer lekfullhet i ditt nuvarande förhållande.

Saker kan bli lite intensiva i mitten av månaden. Solen, månen och Merkurius retrograd kommer alla att kollidera med oförutsägbara Uranus i ditt tecken. På grund av detta kan fullmånen den 19 augusti kasta några överraskningar din väg, särskilt när det gäller att balansera arbetsrelaterade saker. Men när Jungfruns säsong börjar den 22 augusti kommer du att känna dig mer bekymmerslös och redo att njuta av allt du älskar mest.

När vi talar om saker du älskar, kommer Venus att göra en lycklig koppling till Uranus i ditt tecken den 27 augusti. Detta kommer att inspirera dig att visa upp dig i dina relationer på nya sätt och uttrycka din kreativitet på sätt som kan överraska människor.

Oxen, något roligt och spännande kommer din väg i början av månaden. Se till att verkligen njuta av det och tänka på hur du kan göra den lyckan varaktig. I mitten av månaden kommer saker och ting att lugna ner sig och du kommer att känna dig mer organiserad.

Det är en bra tid att städa ditt hem eller se över dina dagliga rutiner på jobbet och i ditt personliga liv. Du kanske plötsligt ser svaret på några problem som har stört dig. Var tålmodig medan du väntar på att alla andra ska komma ikapp

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats