Oktober - månadens horoskop för Oxen

Oxen
Oxen
Dela på Pinterest
Oxen är ett jordtecken som är född mellan den 20 april och 20 maj. I månaden oktober är Oxen känd för sin tålmodighet, pålitlighet och stabilitet. De är praktiska och jordnära människor som trivs bäst när de har en stabil grund att stå på. Oxen är också känd för sin envishet och beslutsamhet, vilket gör dem till pålitliga och lojala vänner och partners.

Glad september, Taurus! Denna månad handlar allt om emotionell läkning och personlig tillväxt för dig. Den första dagen i månaden kommer Uranus, upprorsplaneten, att börja sin retrograd rörelse. Detta kommer att få dig att tänka på de förändringar du behöver göra i ditt liv för att följa dina sanna önskningar och passioner.

Om det låter som mycket att hantera, oroa dig inte. Nymånen i Jungfrun kommer att ge dig vägledning och hjälpa dig att lista ut vad du behöver göra. Lyssna på din inre röst och fokusera på den emotionella rensning som du kanske behöver göra.

Uranus retrograd sker i ditt tecken, och Taurus, och Pluto retrograd rör sig in i ditt 9:e hus av filosofi. Detta kommer att få dig att märka vad som inte fungerar i ditt liv. Men nymånen säger åt dig att inte bli alltför stressad över det. Använd istället vad du lär dig för att göra ditt liv lyckligare och hälsosammare.

Se upp för fullmånen och månförmörkelsen i ditt 11:e hus, dock. Det kan visa dig vilka vänskaper som inte är bra för dig. På den ljusa sidan, med asteroiden Pallas som rör sig in i ditt 8:e hus av intimitet, kommer ditt sexliv att få ett stort uppsving denna månad.

När solen rör sig in i Jungfrun runt tiden för Mabon, en häxig tacksägelse, är ditt jobb att titta på alla de saker som *fungerar* i ditt liv. Och lita på mig, det finns mycket att vara tacksam för. Slutet av september kommer också att ge goda saker till dina hälsosamma relationer och några extra godbitar till dig.

I augusti flyttade solen in i ditt 5:e hus av nöje, så förra månaden var förmodligen ganska rolig för dig. Denna månad, Uranus retrograd pushar dig att vara ditt bästa jag, och Venus gör ditt kärleksliv extra sött. Kom bara ihåg att ta hand om dig själv och njuta av lite lyx också.

Din affirmation för månaden är: "Mina drömmar blir sanna precis framför mina ögon."

Jungfruns säsong lyser upp din passionsektor, så gör dig redo att känna dig inspirerad, Taurus. När månaden börjar, går Uranus retrograd i ditt tecken. Du har gått igenom en hel del förändringar på sistone, och de kommande månaderna kommer att ge dig tid att tänka på eventuella stora förskjutningar som har skett sedan början av året. Den nya månen den 2 september är en bra tid att göra en plan för att få mer glädje i ditt liv. Kanske innebär det att göra mer tid för skoj, eller kanske innebär det att gå efter en förälskelse som har bevisat sig för dig.

Månförmörkelsen den 17 september kan få dig att se dina vänskaper på ett nytt sätt. Om några av dina sociala kontakter dränerar din energi, kanske du behöver ta ett steg tillbaka från dem. Du förtjänar att ha en stödjande gemenskap runt dig. När höstjämndagen inträffar den 22 september, kanske du är redo att städa upp dina vanor och få ditt schema mer organiserat. Hitta en bra balans mellan arbete och lek. Samma dag flyttar Venus in i din relationszon, vilket gör kärlek extra söt och partnerskap extra sensuella. Det är en bra tid att koppla upp sig med någon speciell.

Så, Taurus

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats