September - månadens horoskop för Skorpionen

Skorpionen
Skorpionen
Dela på Pinterest
Stjärntecknet Skorpionen är född mellan den 23 oktober och 21 november. I månaden September är Skorpionen känd för sin intensitet, passion och djupa känslor. De är ofta mystiska och har en stark vilja att uppnå sina mål. Skorpionen är också känd för sitt djupa intellekt och förmåga att se bortom ytan.

Skorpionen, denna månad handlar allt om avslut och nya början för dig. Om du är redo att släppa taget om saker som inte längre gagnar dig, är positiva förändringar på väg. Du kanske förlorar ett jobb du inte gillar eller ser ett förhållande ta slut. Att släppa taget kommer att leda till bra saker. Se till att ta hand om din hälsa denna månad.

Din lyckligaste dag är söndag den 4 augusti. Ditt lyckliga tema är att tro på möjligheterna. Lita på att livet kan vara annorlunda och bättre än du trott, Skorpionen. En ny arbetsmöjlighet har dykt upp för dig, oavsett om det är en ny roll på ditt nuvarande jobb eller ett helt nytt företag. Universum har gett dig denna fantastiska gåva, men istället för att vara tacksam, ifrågasätter du om det är vad du verkligen vill eller om det ens är verkligt.

Sluta tvivla på de bra saker universum skickar din väg. Du förtjänar stor rikedom och möjligheter, vilket är precis vad nymånen i Lejonet den 4 augusti kommer att ge. Se till att du släpper negativa tankar och tillåter dig själv att vara glad, till och med överlycklig, över vad som kommer in i ditt liv. Framför allt, Skorpionen, är det dags att lita på att du äntligen får det du har arbetat för att få hända.

Din månatliga affirmation är: 'Min framgång gör mig glad, men mina misslyckanden lär mig.'

Ditt Skorpion-horoskop för augusti 2024 skickar mycket energi till din karriär, så var redo att visa upp dina färdigheter. Nymånen den 4 augusti är en bra tid att sätta upp mål för framtida arbetsplaner, ta ett steg mot en ny karriärväg eller förbättra din professionella online-närvaro. Venus träffar ditt kartas teamwork-zon senare samma dag, vilket hjälper dig att nätverka och arbeta bra med andra. Men Mercury går retrograd strax efter - så försök att undvika drama med dina kollegor eller vänner.

Från mitten av månaden kan din arbetsenergi vara bättre spenderad på att återbesöka gamla projekt snarare än att starta nya, eftersom retrograden pushar dig att granska din nuvarande väg innan du går vidare. Mercury Cazimi den 18 augusti kan hjälpa dig att få klarhet i din riktning efter retrograden och eventuellt ta upp ett tidigare projekt med ett nytt perspektiv.

Fullmånen nästa dag påminner dig om att också kolla in ditt personliga liv. Vilket bagage hemma behöver du ta itu med för att känna dig fri nog att nå dina största mål? Teamwork kommer verkligen till pass när Jungfruns säsong börjar den 22 augusti, så luta dig på dina vänner och dina kollegor för stöd och inspiration - i ditt personliga liv och på jobbet.

Gör dig redo för en stor förändring i din karriär denna månad. Nymånen kommer att medföra några stora förskjutningar och insikter. Det kan uppstå viss spänning i samband med detta. Försök ditt bästa att vara tålmodig och kommunicera klart. Det verkar som att en missförstånd med din chef kan orsaka en uppblåsning. Hur du hanterar detta kommer att göra stor skillnad för din karriärväg. Håll dina känslor i schack och försök att hantera eventuella problem moget, oavsett hur omogna alla andra beter sig.

Vänd dig till din

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats