Augusti - månadens horoskop för Skytten

Skytten
Skytten
Dela på Pinterest
Skytten är det nionde stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 22 november - 21 december. I månaden Augusti är Skytten känd för att vara äventyrlig, optimistisk och ärlig. De är passionerade och älskar att utforska nya platser och idéer. Skytten är också känd för att vara generös och optimistisk, vilket gör dem till en positiv kraft i människors liv.

Skytten, gör dig redo för en spännande möjlighet som kommer din väg. Nya dörrar håller på att öppnas, och du kan få jobbet du sökte. Någon speciell kan också fånga ditt öga. Om du för närvarande är sjuk, förvänta dig att bli bättre snart.

Din lyckligaste dag är söndag den 4 augusti. Ditt lyckliga tema är att göra det du älskar. För att göra det du älskar, måste du först ta reda på vad det är, Skytten. Som zodiakens upptäckare gillar du att prova på många olika saker för att se vad livet har att erbjuda och för att försäkra dig om att det inte finns något bättre runt hörnet. Men att lita på att du har hittat ditt syfte innebär också att lita på dina egna beslut.

När Venus flyttar in i Jungfrun söndagen den 4 augusti, kommer du att få en ekonomisk och karriärmässig skjuts. Venus styr över kärlek, rikedom och till och med fastigheter, så du kan också få en bonus eller till och med fundera på att flytta för jobbets skull - särskilt med Lejonets energi som för tillfället lyser upp ditt tillväxthus. Att lita på dig själv är viktigt just nu, Skytten, för du förtjänar att göra det du älskar, men du förtjänar också att leva ett liv som du verkligen älskar.

Din månatliga affirmation är: 'Jag välkomnar oväntade äventyr med ett öppet hjärta och en ivrig sinne.'

Äventyr är huvudtemat i ditt Skytten horoskop för augusti 2024 - men som alla bra äventyr kommer detta att ha sina tvister och vändningar. Lejonets säsongens ljusa vibbar inspirerar dig som är ett eldtecken, och nymånen den 4 augusti kommer att öppna ditt sinne för alla typer av nya resor. Om du tror på dig själv, kan du göra nästan vad som helst just nu, så sikta högt och sträva efter avlägsna mål.

Mercury retrograd börjar strax efter nymånen, och det kan vara riktigt irriterande när det kommer till ditt arbetsliv, så dubbelkolla datum och tider för alla viktiga möten och undvik att starta helt nya projekt eller andra arbetsplaner om du kan undvika det. De närmaste veckorna är bättre spenderade på att fokusera på det som redan är i rörelse.

Fullmånen den 19 augusti omges av all sorts kosmiskt kaos som skakar om ditt diagram, och du måste göra ditt bästa för att vara närvarande mitt i galenskapen. Kom ihåg vem du är och var säker på dina val nu. Det kan vara mycket som förändras - oavsett om det gäller dina relationer, familjeliv eller karriär - men lita på att dessa erfarenheter ökar din kunskap, och kom ihåg att du alltid kan återvända till dig själv. Saker och ting lugnar ner sig under den sista tredjedelen av månaden, och du kommer att ha en mycket klarare bild av hur du vill gå vidare med saker och ting när Mercury retrograd slutar den 28 augusti.

Du har funderat över hur världen fungerar, satt upp mål och sådant. Du vill vara mer öppen för att ta emot. Du har hoppats på att göra framsteg i din karriär och att nå de positioner du känner att du har förtjänat ett tag. Men de möjligheterna har inte kommit på det sätt du hoppades. Det känns nästan som om du har gått bakå

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats