September - månadens horoskop för Väduren

Väduren
Väduren
Dela på Pinterest
I september är det väduren som står i fokus, med födelsedatum mellan 21 mars och 19 april. Väduren är känt för sin energi, sitt mod och sin passion. Under denna månad kan väduren förvänta sig att känna sig extra inspirerad och motiverad att ta tag i nya utmaningar och projekt. Det är en bra tid för väduren att sätta upp mål och sträva mot sina drömmar med full kraft.

Väduren, denna månad handlar allt om att ta kontroll över ditt liv. Det är viktigt att vara medveten om eventuella negativa känslor eller tankar du kan ha, liksom eventuell negativitet från andra runt omkring dig. Fastna inte i oro över pengar - fokusera istället på din personliga tillväxt och utveckling.

Om du är i ett förhållande, var uppmärksam på tecken på att din partner kanske inte behandlar dig väl. Om du känner dig fastlåst eller fast, kan det vara en bra idé att ta ett steg tillbaka och tänka på vad du verkligen vill. Var försiktig så att du inte låter några beroendeframkallande beteenden leda dig mot depression.

Din lyckligaste dag denna månad är måndagen den 26 augusti. Temat för denna lyckodag är att vårda din framgång. Denna dag flyttar asteroiden Ceres direkt in i Stenbocken, vilket ger dig en chans att börja ta bättre hand om dig själv och det du har arbetat hårt för.

Som en Vädur kan du ibland bli så fokuserad på att uppnå framgång och bygga en bra karriär att du glömmer att ta hand om dina egna behov. Ditt jobb borde inte få dig att känna dig dränerad hela tiden - du förtjänar ett arbetsliv som får dig att må bra.

När Ceres går direkt in i Stenbocken är det en bra tid att dra tillbaka lite från jobbet och ägna mer tid åt självvård. Men du kan också känna dig bra över att all den ansträngning du har lagt ner börjar ge resultat. Glöm bara inte att göra dig själv till en prioritet, oavsett hur upptagen det blir på jobbet.

Din månatliga affirmation är: 'Att kunna uttrycka mig är min rättighet som människa.'

Även om saker och ting kan kännas lite kaotiska denna månad, Väduren, finns det också mycket kreativitet i luften. Lejonets säsong lyser upp den roliga, flörtiga delen av ditt diagram, så se till att vara lekfull och göra saker som gör dig lycklig. Nymånen den 5 augusti är en bra tid att starta en ny hobby eller sidoprojekt, eller att tända en ny romans. Var bara medveten om att Merkurius går retrograd direkt efter nymånen, så var tydlig i din kommunikation och redo att ändra planer om det behövs.

Runt den 14 augusti kan du ha lite svårt att hantera människorna i ditt liv. En konflikt mellan Mars och Saturnus kan få dig att känna dig ensam eller som att du inte riktigt kan säga vad du vill säga. Men fullmånen den 19 augusti kommer att hjälpa till att skaka av de tunga känslorna och få dig att tänka på den större bilden igen.

När solen flyttar in i Jungfrun den 22 augusti kommer du att känna dig mer motiverad att få saker gjorda och vara produktiv, särskilt när det gäller jobbrelaterade saker. Och i slutet av månaden flyttar Venus in i din relationszon, vilket gör dina närmaste band lite sötare.

Sammanfattningsvis, Väduren, längtar du efter mer roligt och spännande denna månad. Men med alla ansvar du har, är det viktigt att hitta en balans. Avsätt tid för både arbete och lek och försök att inte skjuta undan de tråkiga vardagssysslorna. På så sätt, när du släpper loss och har kul, kan du göra det utan att oroa dig för vad du har lämnat ofärdigt.

<

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats