Oktober - månadens horoskop för Väduren

Väduren
Väduren
Dela på Pinterest
Väduren är det första stjärntecknet i zodiaken och dess period sträcker sig från den 21 mars till den 19 april. För personer födda under månaden Oktober kan Väduren förvänta sig en period av energi, mod och beslutsamhet. Det är en tid för att ta initiativ, vara äventyrlig och våga satsa på nya utmaningar.

Glad september, Väduren! Denna månad kommer att bli stor för dig. Stjärnorna är mycket aktiva och du kan förvänta dig stora förändringar i ditt arbetsliv och din ekonomi. Även ditt kärleksliv kan uppleva vissa förändringar, så spänn fast dig för en spännande resa.

I april flyttade solen in i Jungfrun, vilket fick dig att fokusera på självvård och personlig utveckling. Det är viktigt att hålla fast vid detta fokus eftersom, på den allra första dagen i september, kommer två separata retrograder att göra några betydande drag. Om du har känt dig vilse, osäker eller marginaliserad på sistone, oroa dig inte - september kommer att ge dig den klarhet och mening du har längtat efter i det tysta.

Den 3 september kommer nymånen att gå in i Jungfrun och landa i ditt tionde hus, som handlar om din karriär. Detta är den perfekta tiden att manifestera dina största och vildaste drömmar. För att verkligen dra nytta av denna månads kraftfulla energi, uttala dina drömmar högt och berätta för alla om dina mål. Skriv ner dem om och om igen i din dagbok tills du börjar känna att de blir mer verkliga och påtagliga.

September kan medföra stora förändringar i din karriär och ekonomiska situation, tack vare retrograderna av oortodoxa Uranus och transformerande Pluto. Nymånen är en utmärkt tid att vila och ta hand om dig själv, så att du är redo att ta tillvara på alla möjligheter som kommer i din väg. Sedan, halvvägs genom månaden, kommer fullmånen att höja din intuition och psykiska förmågor. Var bara försiktig med att överdriva med fester eller sociala evenemang under denna tid.

När solen flyttar in i relationsorienterade Vågen vid höstjämndagen, kommer ditt fokus att skifta mer mot dina personliga relationer och partnerskap. Om du dejtar eller träffar någon, förvänta dig att saker och ting blir hetare i sovrummet, tack vare Venus som rör sig genom ditt intima 8:e hus. Om du har haft att göra med olösta konflikter i dina relationer, kommer Merkurius att hjälpa dig att kommunicera mer effektivt och hitta lösningar.

Ditt bekräftelsebudskap för månaden är: "Jag har kraften att skapa ett liv fyllt med äventyr."

Om du är redo att bli fokuserad och produktiv i höst, har du tur. Jungfruns säsong är här för att hjälpa dig att städa upp ditt liv och etablera hälsosammare rutiner. Nymånen den 2 september är den perfekta tiden att börja införa nya vanor som kommer att stödja ditt välbefinnande. Kom bara ihåg att Mars står i konflikt med Neptunus samtidigt, så det kan vara svårare att göra en klar plan än du tror. Lita på din intuition och lyssna på ditt hjärta.

Strax efter nymånen kommer Venus att koppla upp sig med Sydnoden i din relationszon. Detta är en möjlighet att släppa alla beroendeframkallande eller ohälsosamma mönster i dina partnerskap. Den 17 september kommer månförmörkelsen att be dig att undersöka eventuella interna problem du har undvikit genom att hålla dig upptagen med arbete och ansvar. Förmörkelser kan vara utmanande, men de mysiga vibbarna vid höstjämndagen den 22 september kommer att ge lite tröst och värme. Använd denna tid för att

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats