Augusti - månadens horoskop för Vågen

Vågen
Vågen
Dela på Pinterest
I augusti är det stjärntecknet Vågen som är i fokus. Vågen är född mellan den 23 september och 22 oktober och kännetecknas av sitt balanserade och diplomatiska sinne. Personer födda under detta tecken är ofta harmoniska och älskar att skapa fred och harmoni i sin omgivning. I augusti kan Vågen förvänta sig en period av ökad kreativitet och inspiration, vilket kan leda till nya spännande projekt och möjligheter.

I augusti kan du ha svårt att acceptera dina sanna känslor eller bli självisk eller alltför emotionell i kärlek. Det verkar som om det finns en viss rädsla i ditt sinne för ditt kärleksliv. Det kommer inte att bli några förändringar i din karriär eller ditt företag. Du kan uppleva emotionella upp- och nedgångar. Var noga med att uppmärksamma dina känslor och se till att du behåller kontrollen över dig själv.

Din lyckligaste dag är måndag, den 12 augusti. Ditt lyckotema är 'Ta omvägen'.

Du befinner dig i en knepig situation, Vågen, eftersom du får så många tecken från universum, men frågan är om du verkligen lyssnar. Du uppmanas att sträva efter nya saker, utvidga ditt liv och fokusera på det du alltid har velat förverkliga.

Du har också haft vissa bekymmer om huruvida du skulle lyckas och hur strävan efter dina drömmar skulle påverka vissa av dina nuvarande situationer och relationer. Du kan bara göra de val som känns rätt för dig. Men när första kvartalet Månen i Skorpionen stiger, kommer du att ha en chans att fokusera mer på pengadelen av detta nya kapitel.

Första kvartalet Månen är en tid då du uppmanas att lägga in lite mer ansträngning, göra det nödvändiga arbetet, justera ditt mål lite grann och ta omvägen. Du kan inse att du inte längre behöver en partner, i affärer eller annars, i denna nästa del av ditt liv. Men att inse det är bara det första steget. För att verkligen få ut det mesta av denna energi, kan du återgå till din makt.

Ditt månatliga budskap att komma ihåg är: 'Jag sätter ett exempel som jag hoppas att andra kommer att följa.'

Att umgås är en stor del av ditt Vågen horoskop för augusti 2024, så säg ja till några roliga stunder med vänner och sprid dina sociala fjärilsvingar. Nymånen den 4 augusti är ett utmärkt tillfälle att koppla upp dig med din gemenskap och kanske till och med ta ledningen för att samla en grupp människor som tänker likadant. Om du kliver fram och talar ut, kommer folk att följa! Var bara noga med att dubbelkolla dina detaljer om du planerar några träffar de kommande veckorna, eftersom Merkurius retrograd börjar senare samma dag.

Fullmånen i lufttecknet Vattumannen stiger den 19 augusti, och den utmanar dig att mer fullständigt acceptera din kreativitet och skjuta ut dina unika visioner i världen. Dölj inte dina passioner - det är dags att uttrycka vad som finns i ditt hjärta och visa upp vad som gör dig speciell.

Efter en intensiv fullmåne kan du känna för att krypa upp i din kokong när Jungfruns säsong börjar den 22 augusti, så ta en paus från ditt sociala schema i några dagar för att ladda om. Du kommer att känna dig uppfriskad och förnyad när Merkurius retrograd slutar den 28 augusti, följt av din kärleksfulla kosmiska härskare Venus som glider in i ditt tecken nästa dag.

Du är en social fjäril denna månad, Vågen. Förvänta dig att träffa några nya människor och skapa spännande kontakter. Tillsammans med detta finns det en push för lite djupare t

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats