Oktober - månadens horoskop för Vågen

Vågen
Vågen
Dela på Pinterest
Vågen är ett lufttecken som sträcker sig mellan 23 september och 22 oktober. I oktober är det Vågens tid att skina med sitt diplomatiska och balanserade sinne. Vågen är känd för sin förmåga att se olika perspektiv och hitta kompromisser i alla situationer. Under denna månad kan Vågen uppleva en ökad kreativitet och harmoni i relationer.

Hej där, Vågen! Om du har känt att ditt liv har varit på paus på sistone, gör dig redo att trycka på play igen i september. Mars flyttar in i ditt tionde hus för karriär den 4 september, vilket innebär att denna månad kommer att vara super viktig för att göra dina drömmar till verklighet. Ta en stund och fråga dig själv: är du nöjd med ditt jobb? Om du kunde ändra något, vad skulle det vara? Om det finns några jobbrelaterade frågor du behöver svar på, är det här månaden att börja leta efter dem.

Om det inte var nog, kommer Fullmåneförmörkelsen i Fiskarna också att ge dig massor av coola och kreativa idéer. Var uppmärksam på alla tankar som kommer till dig, och kom ihåg att om du kan drömma det, kan du göra det.

Denna månad låter du din sexualitet förändras och växa, tack vare rebellplaneten Uranus som går retrograd i ditt sensuella 8:e Hus. Samma dag flyttar den intensiva planeten Pluto, också retrograd, in i den del av ditt diagram som handlar om komfort. Använd nymånen i Jungfrun för att tänka på vad som fungerar i ditt sexliv och vad som inte gör det. Mars kommer att hjälpa dig att komma framåt på jobbet, men du kommer förmodligen att vilja vila under fullmånen och förmörkelsen som sker i mitten av månaden.

Sedan flyttar solen in i ditt tecken, vilket betyder att det är Vågens säsong. Grattis på födelsedagen! Din härskande planet, den vackra Venus, kommer att hjälpa dig att be om mer pengar, medan Merkurius kommer att hjälpa dig med alla förhandlingar.

Välkommen till september, Vågen! Din födelsedagssäsong börjar denna månad, och det finns också en vild förmörkelse som säger åt dig att ta det lugnt. I augusti uppmuntrade en kraftfull fullmåne dig att hitta nya sätt att må bra, och det temat kommer att fortsätta denna månad på ett stort sätt.

Din månatliga affirmation är: "Jag är i fred med mitt förflutna och ser fram emot min framtid."

Din födelsedag närmar sig snabbt, och ditt septemberhoroskop ser till att du gör dig av med allt som inte hjälper dig, så att du har plats för några födelsedagsvälsignelser. Nymånen den 2 september vill att du ska titta inuti dig själv, så att ta en paus från ditt upptagna sociala liv för att spendera lite tid ensam är en bra idé. Att komma i kontakt med dig själv är smart just nu ändå, eftersom Venus, din härskande planet, möter upp med Sydnodens öde i ditt tecken nästa dag. Detta kommer att tvinga dig att släppa alla bindningar som håller dig tillbaka.

Venus kommer att vara upptagen medan den är i ditt tecken denna månad. När den gör en trevlig vinkel till lyckliga Jupiter den 14 september, kommer du att känna en stor optimism. Du inser snabbt att allt du har behövt släppa på sistone inte var något du ville ha ändå. Bättre saker kommer.

Månförmörkelsen några dagar senare ger dig en sista chans att bryta dåliga vanor innan din födelsedagssäsong börjar den 22 september. Vid den tidpunkten är det dags att festa! Solen i ditt tecken kommer att öka ditt självförtroende, och du kommer att vilja umgås med vänner när Merkurius ansluter sig

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats