September - månadens horoskop för Vattumannen

Vattumannen
Vattumannen
Dela på Pinterest
Vattumannen är ett lufttecken som är född mellan den 20 januari och 18 februari. I månaden september kommer Vattumannen att känna en stark kreativ energi och en önskan att utforska nya idéer och koncept. Det är en bra tid för Vattumannen att ta chansen och prova på nya saker och utmana sig själv.

Vattumannen, denna månad kommer ny tur din väg. Du kan få ett nytt jobb eller affärsmöjlighet, vilket kommer att vara starten på en tid av framgång, lycka och njutning. Det kan också vara en framgångsrik lansering av ett nytt affärsprojekt. Dock kan du känna några emotionella och mentala upp- och nedgångar.

Din lyckligaste dag är torsdag, den 29 augusti. Ditt lyckliga tema för denna månad är 'Förälska dig i livet igen'. Förälska dig i livet igen, Vattumannen. Bara för att saker har varit svåra på sistone betyder det inte att du inte förtjänar att ha alla de fantastiska upplevelser du någonsin drömt om. Även om vissa delar av ditt personliga liv fortfarande känns ofullständiga, behöver du fokusera igen på vad du vill ha i ditt liv. Du kan inte låta vad andra gör eller inte gör bestämma vad du gör för dig själv. Istället behöver du vara ditt sanna, mest hoppfulla jag och inse att du får välja.

Venus kommer att flytta tillbaka till Vågen den 29 augusti, vilket ger kärlek och överflöd till dig och ditt liv. Detta kommer att låta dig ta de speciella ögonblicken av förändring, ta tillfällen som talar till din själ, och helt enkelt göra det som ger dig mest glädje. Genom att leva det liv du älskar, kommer du naturligtvis att dra till dig ännu större möjligheter - och också få en del av den klarhet du vill ha.

Din månatliga affirmation är: 'Jag attraherar människor som älskar mig och jag lär mig av människor som inte gör det.'

Titta inom dig själv, för ditt augusti 2024 horoskop ber dig att utveckla dina relationer. Det är dags att släppa det gamla för att göra plats för det nya. Lejonets säsong lyser upp dina partnerskap, och nymånen den 4 augusti kan hjälpa dig att göra meningsfulla löften till andra med självförtroende. Finns det någon du vill känna dig närmare? Ett band som du skulle vilja fördjupa? Om du tar det första steget, kan du få det att hända.

Mercury retrograd börjar strax efter nymånen, så hela veckan efter är en bra tid att ompröva dina personliga gränser och arbeta igenom eventuella invecklade emotionella problem som tynger ner dig.

I mitten av månaden dras relationer in i retrogradmixen på ett mer verkligt sätt, men du kan ha en viktig genombrott kring en tidigare fråga under Mercury cazimi den 18 augusti. Fortsätt med denna energi genom fullmånen nästa dag, eftersom denna kraftfulla måne är i ditt tecken, och den uppmanar dig att släppa allt och allt som inte längre känns sant för dig. Släpp dina gamla skal och du kommer att känna dig ostoppbar.

När retrograden slutar den 28 augusti kommer du att känna dig mer bekväm med att vara öppen i ditt förhållande och mer kapabel att arbeta igenom eventuella agg som kommit upp från djupet under de senaste veckorna.

Kärlek är i luften för dig denna månad, Vattumannen, och det får dig att känna dig upprymd. Någon eller något nytt kommer in i ditt liv och det är spännande. Om du är singel kan en ny romantisk intresse vara på gång, medan om du är i ett förhållande kan du koppla samman med din partner på ett nytt s

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats