Oktober - månadens horoskop för Vattumannen

Vattumannen
Vattumannen
Dela på Pinterest
Vattumannen är ett lufttecken som är född mellan den 20 januari och 18 februari. I månaden oktober är Vattumannen känd för att vara innovativ, originell och idealistisk. De är ofta sociala och älskar att umgås med vänner och diskutera idéer och visioner för framtiden. Vattumannen är också känd för att vara humanitär och sträva efter att göra världen till en bättre plats för alla.

Hej där, Vattumannen! Denna månad kommer att medföra stora förändringar för dig. Den 4 september flyttar Mars in i ditt sjätte hus av arbete, vilket kommer att tvinga dig att möta dina djupaste, mörkaste rädslor om hur nöjd du verkligen är med ditt jobb. Sedan, den 17 september, kommer månförmörkelsen i Fiskarna att ge en hel massa möjligheter att tjäna pengar. Var inte rädd för att ställa dig själv de svåra frågorna.

Att vara i nuet med ditt betrodda inre krets kommer att hjälpa dig att hålla fokus denna månad. Låt dig själv vara öppen för att lära dig nya saker. Trots allt, inget gott har någonsin kommit från att fastna på samma plats.

I början av månaden går Uranus, zodiakens rebell och din styrande planet, retrograd i ditt 4:e hus av hem och familj. Detta kommer att hjälpa till att lösa eventuella oenigheter med rumskamrater och inspirera dig att göra ditt utrymme trevligt. Samma dag kommer den mörka och mystiska planeten Pluto, som för närvarande är retrograd, att ge dig lite psykisk intuition.

En ny måne i Jungfrun ger en nystart till ditt sexliv, och med krigaren Mars i ditt 6:e hus av hälsa, kommer det att bli lättare att sätta dina önskningar först. Det är en månad för att omvärdera din relation till sex. Undvik bara tunga samtal runt tiden för månförmörkelsen. Men när solen går in i Vågen, är det en bra tid att definiera en relation. Ditt personliga och arbetsliv välsignas av Venus och Merkurius i slutet av september.

Välkommen till september, Vattumannen! I augusti lyste himlen upp med en fullmåne i ditt tecken. Detta kan ha gjort dig orolig, men det gav dig också en chans att förverkliga dina drömmar. Denna månad, finns det en annan fullmåne, men den här gången kommer den med en vild månförmörkelse också.

Din månatliga affirmation är: "Jag skyddar min energi genom att sätta fasta gränser."

Ditt september horoskop har dig på en känslig plats. Så även om du vanligtvis är ganska avslappnad, spendera dessa sista veckor av sommaren med att vara lite mer varsam med dina känslor. Den första veckan är upptagen. Din styrande planet Uranus börjar gå retrograd genom ditt nostalgiska fjärde hus den 1 september.

Samma dag, transformerar Pluto retrograd ut ur ditt tecken och in i ditt sömniga tolfte hus. Det finns mycket bearbetning som sker under ytan just nu, så stäm in på dina magkänslor och använd din intuition. Den nya månen den 2 september är den perfekta tiden att kolla in dina personliga gränser och se till att du skyddar din energi tillräckligt.

Månförmörkelsen den 17 september ber dig att skifta ditt fokus till dina materiella saker. Släpp taget om saker som inte tillför värde till ditt liv och gör plats för saker som får dig att känna dig trygg - och saker du kan njuta av! Men när höstjämndagen anländer den 22 september, är det dags att skaka av sommarsorgen och njuta av höstens roliga. Var lite mer äventyrlig och öppna ditt hjärta för nya upplevelser. Efter allt det inåtvända, är du redo att utforska nya och spännande platser.

Så, Vatt

Informationen i denna artikel baseras på data från astrologyapi.com.

stats