Recension: Glossybox Adventskalender 2021 –

Dela på Pinterest
Räkna ned till julafton med härliga skönhetsprodukter med Glossybox Adventskalender 2021. Läs vidare för att ta reda på vad Modettes shoppingredaktör tyckte om årets upplaga.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Modettes shoppingredaktör har fått möjligheten att recensera Glossybox Adventskalender 2021genom ett pressutskick från Glossybox. Alla åsikter som framkommer i artikeln är redaktörens egna. 

Glossybox Adventskalender 2021 - recension med spoilers

Såhär beskriver Glossybox kalendern själva: "Öppna 24 magiska luckor med skönhetsöverraskningar fram till julafton och upptäck produkter till ett värde över 5 400 kr. Vår populära Adventskalender innehåller både hudvård och smink från varumärken som BABOR, PIXI, Benefit, Elemis, Avant och Zoeva."

Förpackning: Glossybox Adventskalender 2021 briljerar i år med sin ursnygga förpackning! Den har en marmorerad yta i rosa och guld med glansig finish som skriker lyx och elegans. Förpackningen är tillverkad i hård kartong och ser ut som ett litet gulligt dörrskåp med lådor som man kan dra ut. Perfekt att förvara saker i när julen är över! 

Pris: 1 299 kronor (värde 5 400 kronor).

Innehåll: Insidans innehåll överträffade mina förväntningar och matchade utsidan med minst lika fina produkter. Glossybox Adventskalender känns genomtänkt och innehåller en bra mix av både olika produkter och märken, kända såväl som mindre kända märken. Jag upplevde också att kalendern hade en lagom balans när det kommer till smink, hudvård, kroppsvård och nagelvård. I kalendern finner du produkter från storsäljare som BABOR, PIXI, Benefit, Molton Brown och Ciaté London - men även lite mer främmande märken som SEOUL KLEEN, Grace & Stella, Dessata, Daily concepts och Realher. Jag tycker att Glossybox har lyckats riktigt bra med sin kalender i år och tror att många skulle uppskatta att få den i present (eller under julgranen). Den är dessutom prisvärd då kalendern innehåller mer hälften full size produkter och de andra produkterna är i lagom provstorlek så att man hinner prova produkterna ett tag för att se vad man tycker om dem. Glossybox tickar många boxar med sin adventskalender i år och jag ser redan fram emot vad de har att erbjuda under nästa år. 

Favoritprodukter i Glossybox Adventskalender 2021

1. Mudmasky Mineral-Infused Double Cleansing Mask

Jag älskar verkligen att testa nya ansiktsmasker. Att använda ansiktsmask är ett enkelt sätt att sätta lite guldkant på vardagen. Just den här masken från Mudmasky innehåller rika mineraler som detoxifierar och djuprengör huden, reducerar rödhet samt reducerar och förebygger acne. Låter som ljuv musik i mina öron!

2. Ciaté London I Am Woman Palette

Den här godingen från Ciaté London är verkligen en fin och glamorös ögonskuggspalett som har lagom mycket djup för att göra snygga kvällsotningar, men även lite softare looks till vardags. I Am Woman paletten är dessutom inspirerad av framåttänkande och kraftfulla powerkvinnor genom historien - hur coolt?! Med paletten följer dessutom en söt liten broschyr där det står information om inspirerande kvinnor som satt avtryck i historien. Paletten innehåller 24 vackra färger med alltifrån softa neutrala färger till skimriga, intensiva metalliska och krämiga matta skuggor.

3. Wander Beauty Trip for Two Blush and Bronzer Duo 

Den här duon från Wander Beauty är perfekt för att kunna ge ansiktet lite värme och pop of colour för den där naturligt solkyssta looken. Wander Beauty uttlovar dessutom att formulan ska vara byggbar och ha en silkeslen finish. 

4. NAILBERRY Nail Laquer "Strawberry Jam" 

Strawberry jam från märket NAILBERRY är kanske vintern och höstens snyggaste nagellack. En klassiskt röd färg som är speciellt designat för att förbättra dina naglars hälsa och ge dem skydd.

5. Pixi Glow Tonic

Pixi Glow Tonic är en av de där kultprodukterna som faktiskt håller vad den lovar. Denna uppljusande toner innehåller 5 procent glycolic acid som tar bort orenheter, medan aloe vera lugnar och återfuktar huden. 

6. Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser

Denna ansiktsrengöring från Elemis ska verka energigivande och effektivt ta bort smink och orenheter samtidigt som den lämnar huden glowig och fräsch. Pro-Collagen Energising Marine Cleansed är sprängladdad med mineraler som magnesium, zink och koppar. Elemis utlovar ett resultat av illusionen av mindre porer, reducerad oljeproduktion och en balanserad hy.

7. Illamasqua Antimatter Lipstick "Bang"

Snyggt läppstift i nyansen "Bang", som är en rosa nude-nyans, från Illamasqua. Enligt märket själva är formulan som en hybrid mellan matt och satin, vilket ska ge ett intensivt och hållbart resultat. 

8. Benefit The POREfessional Super Setter 

Det här Super Setter sprayet från Benefit utlovar att sminket ska hålla i 16 timmar efter användning, samtidigt som den blurrar porerna för en felfri och perfekt finish. Super Setter ska dessutom hålla huden fräsch och återfuktad, vilket är ett stort plus i min bok.

Kalendern passar bra till: Alla som är skönhetsintresserade. Glossybox Adventskalender 2021 passar utmärkt till inbitna skönhetsfanatiker till nybörjare. 

Passa på att köpa Glossybox Adventskalender 2021 till ett rabatterat pris genom att uppge rabattkoden MODETTE i kassan. Klicka HÄR för att köpa kalendern för 999 kronor istället för ordinarie pris 1 299 kronor. Erbjudandet gäller till och med den 30 november. 

Läs mer:

Redaktionen testar: Årets bästa skönhetskalender 2021

10 knasiga julkalendrar 2021 - som du inte visste fanns