Efter de ifrågasatta bilderna med Bianca Ingrosso – Benjamin talar ut om relationen

Efter de ifrågasatta bilderna med Bianca Ingrosso – Benjamin talar ut om relationen
Benjamin talar ut om relationen till sin syster Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bilder på Bianca och Benjamin Ingrosso väckte nyligen stor uppmärksamhet bland influencerns följare. Nu berättar Benjamin om relationen till sin syster.

I december 2022 började bilder på Bianca och Benjamin Ingrosso att spridas på sociala medier. Bilderna, där syskonparet syns i mer rockiga sminkningar och kläder än vad många är vana vid att se dem i, väckte stor uppmärksamhet bland Biancas följare på sociala medier. Varför? De poseringar som görs på bilderna ansågs för vissa vara opassande för ett syskonpar att göra. 

"Har ni sexuellt umgänge också? En del av bilderna anspelar på det. Jag skulle aldrig posera sexuellt med mitt syskon på bild iallafall, inte för alla pengar i världen", skriver en av influencerns följare.

"Oooooooeeeeee så äcklig den bilden va, syskon tillsammans på bild som associerar till sexigt, porrigt. Som inavel", skriver en annan.

"Vet inte om de bara jag.. men att stå i sån outfit med sin bror och han utan tröja och såna tyska hårdporrsbyxor", kommenterar en person. 

Bianca Ingrosso ger svar på tal efter kommentarerna

Efter att åsikter strömmat in från olika håll och på olika sociala plattformar gav Bianca svar på tal genom ett inlägg på Instagram där hon skrev: 

"Hahaha att jag får upp videos på TikTok där folk seriöst spekulerar kring om jag är kär i min egen bror eller inte. Klart som fan jag är KÄR i honom!! Är inte ni det i era syskon???"

Benjamin Ingrossos kärlekshyllning till sin syster

Efter diskussionerna kring bilderna på syskonen Ingrosso släpptes en av Benjamins hyllade konserter på TV4, i vilken han uttalar sig om sin relation – och gör lite av en kärlekshyllning – till sin storasyster Bianca. 

– Min syster, vi är väldigt lika. Hon har alltid varit den som är åskådaren, som sitter i publiken och nu är hon ju det igen, säger Benjamin i en synk och tillägger sedan: 

– Hon känner väldigt mycket känslor och väldigt mycket likadana känslor som jag. Hon kommer få vara den som får fälla tårar ikväll och jag får bara vara proffsig och stå och hålla in allting. 

Därefter syns klipp på en gråtandes Bianca som sitter i publiken. Detta under tiden Benjamin framför låten "Smile" – en hyllningslåt till ingen mindre än Bianca Ingrosso.