Vännernas första ord om Matthew Perry: "Saknar dig varje dag"

Matthew Perry & Courtney Cox
Cortney Cox har uttalat sig om vännen Matthew Perry. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Skådespelaren Matthew Perry, bland annat känd för sin roll som Chandler i serien "Vänner", dog tidigare i år. Nu har hans vänner och kollegor, Courtney Cox och Matt Leblanc, uttalat sig.

Courteney Cox om vännen

Courteney Cox, känd för sin roll som Monica Geller i den populära TV-serien "Vänner", har nyligen delat med sig av ett klipp som hyllning till sin bortgångna medspelare och vän, Matthew Perry. I ett inlägg på Instagram reflekterar Cox över sin tid med Perry, som spelade Chandler Bing i serien, och lyfter fram ett speciellt ögonblick från serien där det avslöjas att deras karaktärer har en hemlig romans. 

Klippet visar en scen där Perry improviserade en replik för att hålla publiken engagerad, något som Cox uppskattade och minns med värme:

– Jag är så tacksam för varje ögonblick jag hade med dig, Matty, och jag saknar dig varje dag.

Se klippet här:

Matt LeBlancs hyllning

Matt LeBlanc, som spelade Joey Tribbiani i "Vänner", har också uttryckt sin sorg och hyllat Perry. I ett inlägg på Instagram delade LeBlanc bilder av dem tillsammans och beskrev sina år med Perry som några av de bästa i sitt liv. 

– Det var en ära att dela scenen med dig och att kalla dig min vän. Jag kommer alltid att le när jag tänker på dig och jag kommer aldrig att glömma dig, skriver LeBlanc.

Perrys bortgång

Matthew Perry avled den 28 oktober, vid 54 års ålder, efter en misstänkt drunkningsolycka. Han begravdes den 4 november i Los Angeles vid en privat ceremoni som besöktes av hans "Vänner"-medspelare Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc och Lisa Kudrow.