Därför väljer Molly Sandén att inte visa upp sin son: "Inte hemligt"

Därför har Molly Sandén valt att inte visa sin son offentligt
Molly Sandén och hennes pojkvän David Larsson har en son ihop. - Foto: Bianca/discovery+, Stella Pictures
Dela på Pinterest
I somras blev artisten Molly Sandén och hennes pojkvän, musikern tillika skådespelaren David Larsson, föräldrar för första gången. Nu berättar hon varför hon valt att inte visa upp sin son på sociala medier.

Molly Sandén och pojkvännen David Larsson fick barn 2023

Det var i juni i år som Molly Sandén, 31, avslöjade att hon och pojkvännen David Larsson, 32, fått sitt första barn ihop. 

Sedan dess har Molly dykt upp i flertalet sammanhang och publicerat bilder på sig själv i sociala medier, men någon bebis har inte synts till särskilt ofta. Detta är något som Bianca Ingrosso påpekar när hon har den nyblivna mamman som gäst i sin talkshow "Bianca":

– Det blev ju en jättestor omställning för dig i år att du blev mamma, säger Bianca Ingrosso i talkshowen och fortsätter: 

– Hur är du som mamma, för du är ju väldigt hemlig sedan du blev mamma.

Därför visar inte Molly Sandén upp sitt barn i offentligheten

Molly Sandén berättar då att det handlar om en "kombination av att David inte är så framåt och vill inte dela med sig av allt", vilket då har medfört att de behövt komma överens om ett gemensamt förhållningssätt.

Hon förklarar att hon haft svårt att själv läsa av hur mycket det är "okej" att dela med sig av sitt barn i offentligheten, vilket har gjort att hon valt att inte dela något alls:

– Sen känner jag att sen jag blev mamma och sen jag blev gravid så fattar jag inte längre... jag är i en psykos helt enkelt. Jag förstår inte längre, jag kan inte navigera i hur mycket vill folk höra om mitt barn och hur många bilder får man visa, säger hon och tillägger:

– Alla de här grejerna, och då kände jag bara att det var skönare att inte alls. Sen det är inte hemligt eller så, men jag har dragit en gräns där. Han behöver inte vara med på mina största sociala medier. 

Hon bekräftar också att det är en pojke hon och David är föräldrar till. 

Avsnittet av talkshowen "Bianca" sänds söndagen den 19 november på Kanal 5 och på discovery+. 

Lästips: Efter gravidavslöjandet: Molly Sandéns ord om Danny Saucedos bebislycka