Artisten Mariette berättar om dejtinglivet – träffat både tjejer och killar

Artisten Mariette berättar om dejtinglivet – träffat både tjejer och killar
Mariette och Isabelle Hansson. - Foto: Youtube/Familjen&CO
Dela på Pinterest
För några år sedan gifte sig artisten Mariette med sin Isabelle. Nu berättar Mariette om sitt tidigare dejtingliv, och berättar då att hon även träffat en del killar. – Jag varvade, det var varannan där ett tag, säger hon i en Youtube-video.

För två år sedan, närmare bestämt 2021, gifte sig artisten Mariette med Isabelle Hansson, tidigare Grönqvist. Samma år fick de sitt första gemensamma barn, sonen Dante, och nyligen fick de sitt andra barn, en dotter. Isabelle Hansson har även en dotter från ett tidigare förhållande. 

Mariette: Har dejtat både tjejer och killar 

Idag lever familjen tillsammans i Skåne och delar med sig av sin vardag på så väl Instagram som på sin Youtube-kanal, Familjen & CO

I en video som paret publicerat på kanalen berättar Mariette om sin ungdomskärlek.

– Jag var så kär i honom, berättar Mariette i videon. 

– Sen någonstans där efter insåg Mariette att hon aldrig kommer hitta en man som honom, så då gick hon över till tjejer, säger Isabelle, varpå Mariette förklarar att så var inte fallet, utan att hon dejtade både tjejer och killar under en längre tid. 

– Jag varvade, det var varannan där ett tag, berättar artisten. 

"Ville nästan inte veta av mig"

När Mariette i samband med Pride 2015 gästade "Nyhetsmorgon" berättade hon att hon kom ut i gymnasiet, och att det inte alls var så lätt för hennes föräldrar att ta in att hennes dotter var attraherad av tjejer:

– Det var jobbigt på så sätt att de ville nästan inte veta av mig, "vad har vi gjort för fel".

– Jag är bara glad att jag gav dem tid, och att vi nu har bättre kontakt än någonsin, sa hon i programmet då.