Brad Pitts nya kärlek: "Äktenskap kan vara aktuellt"

Brad Pitt – flickvän
Brad Pitt är aktuell med flera projekt – bland annat en film om Formel 1. - Foto: Jordan Strauss/AP, Scott Garfitt/ AP
Dela på Pinterest
Efter skilsmässan med Angelina Jolie har Brad Pitt nu gått vidare och hittat en ny kärlek och kanske till och med sin framtida fru.

Brad Pitt har minst sagt haft relationsdrama de senaste åren men nu verkar han hittat någon som kompletterar honom. Efter en svår tid under skilsmässan med Angelina Jolie, ser Brad Pitt en hållbar framtid med sin nya flickvän Ines de Ramon

En källa nära paret avslöjade för OK Magazine: "Ines har varit bra för Brad. Han har haft en så svår tid genom skilsmässan med Angie. Ines har gett honom mycket hopp. Hon är en bra påverkan på hans liv."

Vem är Ines de Ramon?

Ines de Ramon är en professionell smyckesdesigner och hälsokonsult. Tidigare var de Ramon gift med skådespelaren Paul Wesley, känd från TV-serien "The Vampire Diaries". De separerade i september 2022. De Ramon är känd för att hålla en relativt låg profil trots uppmärksamheten kring hennes relationer med kända personligheter.

"Äktenskap kan vara aktuellt"

Pitt beundrar Ines de Ramons avslappnade personlighet och ser en gemensam framtid med henne. Deras förhållande blomstrar och de ger varandra frihet att förfölja individuella intressen. 

"Ines lägger aldrig press på Brad och låter honom göra sin egen grej", säger källan till OK Magazine.

Trots tidigare utmaningar kommunicerar paret öppet och lugnt.

"Äktenskap kan vara i aktuellt för dem, men ingen är ivrig att snabbt gå nedför altaret. Båda har bränts tidigare, så att ta det lugnt är rätt för dem", delade källan.

Brad Pitt på Wimbeldon i somras. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP.

Förhållandets utveckling 

Brad Pitt och Ines de Ramon, har setts tillsammans vid flera tillfällen sedan ryktena om deras förhållande började i november 2022. De syntes tillsammans på en konsert med Bono i november 2022, bara två månader efter att det avslöjades att de Ramon och hennes tidigare man, skådespelaren Paul Wesley, hade skiljt sig. 

Efter en semester i Mexiko i januari 2023, beskrev en källa till People att Brad var "förtjust" i Ines på grund av hennes intelligens och äventyrslust. I februari 2023 njöt de av en romantisk kväll i Paris och i juni 2023 visade de Ramon sin kärlek genom att bära ett halsband med bokstaven "B"enligt US weekly.

Brad Pitt och Angelina Jolie skiljde sig i september 2016. Foto: Charles Sykes/AP

Inte presenterats för barnen

Brad har ännu inte har introducerat Ines för sina sex barn med Angelina. Enligt en källa till ET "älskar han Ines, men han vill se till att deras förhållande håller i längden innan han tar det stora steget. Han har dejtat några kvinnor under årens lopp men har inte introducerat någon av sina barn för dem". 

Vid slutet av året kallade Brad officiellt Ines sin "flickvän" till sina vänner.

Källan berättar att de Ramon är "väldigt upprymd" över sitt förhållande med Pitt och att hon har gått vidare från Paul och inte låter deras skilsmässa påverka henne negativt.