Ciara Zelmerlöw avslöjar skönhetsingreppet: "Viktigt att vara öppen och ärlig"

Ciara Zelmerlöw avslöjar skönhetsingreppet: "Viktigt att vara öppen och ärlig"
Ciara och Måns Zelmerlöw gifte sig 2019. - Foto: Jari Kantola/Stella Pictures, Stella Pictures,
Dela på Pinterest
Ciara Zelmerlöw delar med sig av ett skönhetsingrepp hon genomfört, och berättar att hon haft komplex över sin näsa sedan en lång tid tillbaka.

Ciara Zelmerlöw, 36, är gift med artisten Måns Zelmerlöw, 37, sedan 2019. Paret bor tillsammans i London och har idag två gemensamma barn. Ciara har även en son från ett tidigare förhållande. 

Ciara Zelmerlöw berättar om skönhetsingreppet

De senaste åren har Ciara Zelmerlöw blivit en populär profil på Instagram, där hon idag har över 60 000 följare. 

I en video Ciara publicerat på sitt konto berättar hon att hon genomfört ett skönhetsingrepp. 

"Jag skulle lagt upp det här under sommaren, men ville vänta tills mina resultat skulle lägga sig ordentligt så att jag kunde ge min ärliga feedback.", skriver hon på Instagram.

Vill vara "öppen och ärlig"

I videon förklarar Ciara att hon haft komplex kring sin näsa sedan en lång tid tillbaka och att hon därför tillslut bestämde sig för göra ett ingrepp.

"Vi har alla våra låsningar och sedan tidig ålder har jag känt mig osäker kring min näsa. Jag har tänkt på att genomföra en operation i flera år, men har aldrig gjort det.", säger hon och berättar att hon nu gjort fillers i näsan. 

"Jag tycker det är så viktigt att vara öppen och ärlig om estetiska ingrepp. Så för det första, snälla, inga negativa dömande kommentarer från någon "Karen". Du sköter ditt.", tillägger Ciara Zelmerlöw.