Starka tittarreaktioner efter Oliver Ingrossos tv-framträdande: "Skärpning"

Starka tittarreaktioner efter Oliver Ingrossos tv-framträdande: "Skärpning"
Oliver Ingrossos medverkan i "Nyhetsmorgon" skapade starka reaktioner hos tittarna. - Foto: Stella Pictures, Skärmdump/TV4/Nyhetsmorgon
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso kritiseras av tittarna efter att ha lagat mat i "Nyhetsmorgon".

Den första advent gjorde krögaren och kocken Oliver Ingrosso, 33, sitt andra besök som kock i TV4:s "Nyhetsmorgon". Väl på plats lagade han en adventsmiddag med italienska smaker, något som av programmets sociala medier att döma verkar ha uppskattats av tittarna. 

"Såå härligt med den goda mat du gör Oliver" och "kul att du kom tillbaka Oliver", lyder några av kommentarerna. 

"Hygien är A och O"

Men det finns också något som tittarna inte verkar särskilt förtjusta i. I kommentarsfältet under det inlägg som "Nyhetsmorgon" publicerat om Oliver Ingrossos medverkan syns nämligen en hel del kommentarer som handlar om hygien: 

"Hygien är A och O på alla kockar......inga fingrar i munnen, använd handskar....."

"Hur är det möjligt om man är kockutbildad ( om han nu är det ) stå o slicka på fingrarna och hålla på att lägga upp mat till andra och då ta med de slickade fingrarna!!! Skärpning TV4 att ta dit en sk kock att bete sig på det viset."

"Det är inte bara Oliver utan flera kockar som inte är super hygieniska. Ofta torkar kockar av sig med handduken i ansiktet. Och torkar sig om näsan."

"Vore bra med hygienen. Att slicka dina fingrar och sen ta på maten och lägga upp någon annan ska äta. För övrigt tack för alla tips "

"Du är jätteduktig lugn i ditt sätt, det blir ett men! Inte torka dig om näsan, slicka fingrarna när du håller på med mat.." 

Foto: Skärmdump/TV4/Nyhetsmorgon

Men andra håller inte med ovan nämnda kommentarer, utan tycker att Ingrosso ska strunta i det som sägs om honom: 

"Bry dig inte Oliver, folk måste hitta fel o gnälla, det gör dom på allt o alla."

"Duktig kock och rolig matlagning. Och sluta att böla om hygien, det är dom två som ska äta plus att det är nog renligt i jämförelse med många restauranger."