Carolina Gynning borttvingad efter beteendet på gymmet: "Folk har klagat..."

Carolina Gynning borttvingad efter beteendet på gymmet: "Folk har klagat..."
Carolina Gynning har fått sättas i ett separat rum på gymmet. - Foto: Stella Pictures, Sigge Klemetz / Stella Pictures
Dela på Pinterest
Carolina Gynnings personliga tränare kan ha behövt vidta åtgärder till följd av hennes beteende under träningspassen.

Carolina Gynning, 45, har gjort en rejäl träningssatsning de senaste åren och ligger nu i hårdträning inför loppet Tough Viking 2024, något som hon pratat om i sin podcast "Gynning och Berg" som hon driver tillsammans med programledaren Carina Berg, 46. 

"Separat rum"

Carolina Gynning delar även med sig av sin träning på sin egen Instagram, där hon visar upp allt från videor när hon tränar till sina träningsresultat. Men vägen till resultaten är inte helt lätt, och nu berättar Gynning att det uppstått trubbel på gymmet. 

Det är i ett avsnitt av den nämnda podcasten som hon förklarar att hennes personliga tränare fått vidta åtgärder till följd av att hon gjort en del stönliknande ljud under träningspassen, det är i alla fall vad både hon själv och Carina Berg misstänker har orsakat situationen. 

– En som är lite lätt gränslös, det är ju du på gymmet. Det har kommit till min kännedom att när du tränar, då stönar du. Du är en stönare, säger Carina Berg i podcasten och tillägger sedan: 

– Din PT har ju behövt byta rum med dig, sätta dig i ett separat rum. Du undrade ju lite "är det här för att folk har klagat". 

"Realitycheck" 

Carolina Gynning instämmer och berättar att hon, när hon blivit tilldelad ett separat rum, tänkt på att hon ju faktiskt stönar en del när hon tar i. 

– Så tänkte jag så här "gud låter jag så här mycket", man fick en sådan "realitycheck" i sig själv, säger Carolina Gynning i podcasten och fortsätter:

– Då hade vi bytt rum och då var jag så här "det kanske är därför vi bytt rum". 

Gynning testar att göra olika ljud ifrån sig i avsnittet, men kommer sedan fram till att det faktiskt kan vara stärkande och ge en en slags pondus att låta när en tar i. Hur det går framöver för Gynning på gymmet på Ekerö, det återstår helt enkelt att se.