Janni Delér och Jon Olsson hade inbrott i lyxvillan i Marbella: "Panikkänsla"

Janni Delér och Jon Olssons hade inbrott i lyxvillan i Marbella "Panikkänsla"
Jon Olsson och Janni Delér. - Foto: Stella Pictures, Instagram/@jannid
Dela på Pinterest
Det tidigare influencerparet Janni Delér och Jon Olsson flyttade hastigt från sin lyxiga villa i Marbella, till ett hus på Cypern. Nu berättar Janni för första gången om orsaken bakom flytten.

Janni Delér skilde sig från Jon Olsson 2022. Innan skilsmässan hade de precis flyttat hem till Sverige efter över tio år utomlands. 

Innan flyttan till Sverige, närmare bestämt till Nacka, bodde de en period på Cypern. Där bodde de tillsammans med sina barn, Leon och Leia

Jon Olsson bor idag kvar i det hus i Nacka som han och Janni Delér köpte tillsammans, medan Janni bor för tillfället i ett hus hon hyr några kvarter bort. 

LästipsSå bor Janni Delér i Nacka idag – spana in bilderna här! 

Bodde tillsammans i Marbella

Innan skilsmässan, flytten till Sverige och tiden på Cypern, bodde Janni, Jon och barnen i Spanien, i Marbella. 

Där levde de i ett minst sagt lyxigt hus, även kallat "Casa Castle", som paret köpte 2017. 

Bostaden – en villa på omkring 700 kvadratmeter, pool, gym och en hel del våningsplan – såldes 2021. 

 

Därför flyttade Janni Delér och Jon Olsson till Cypern

I samma veva som Casa Castle såldes flyttade de som sagt till Cypern. Nu berättar Janni Delér för första gången om anledningen till den plötsliga flytten. 

Det är när Janni Delér gästar "Framgångspodden", som drivs av Alexander Pärleros, som hon öppnar upp om orsaken till flytten. 

– Det var jättestort och traumatiskt för mig, berättar hon i avsnittet och berättar att hon och Jon blev drabbade av ett inbrott i huset, precis när sonen Leon fötts: 

– Jag satt och ammade mitt i natten och helt plötsligt går larmet. Klockan var typ tre på natten, berättar Jon i podcasten. 

Jon Olsson och Janni Delér. Foto: Stella Pictures 

Drabbades av inbrott i Marbella-villan 

Hon berättar att hon då bad Jon springa upp någon våning för att stänga av larmet, och att de därefter upptäckte att ett fönster var öppet och att flera dyrbara saker var försvunna. 

– Vi bara "gud vad obehagligt", säger Janni i avsnittet. 

– Jag hade min garderob på övervåningen så jag gick upp och bytte om och där var det kaos i hela min garderob. 

– Då börjar jag kolla och ser att alla smycken är borta. 

Jannis oro efter inbrottet 

Även flera av parets dyra kameraprodukter blev stulna, och det faktum att inbrottet skedde bara en bit ifrån där hon satt med sin lilla son väckte starka känslor hos henne: 

– Jag bara "vad har de gjort, hur länge har de varit här?". Vi har liksom legat där uppe i sovrummet med en bebis. Jag satt och ammade. Vad var planen?, säger Janni och fortsätter: 

– Vad hade jag gjort om jag satt där och det kom in tre maskerade män när jag ammar min nyfödda bebis. Jag fick en sån panikkänsla. 

Efter händelsen kände sig Janni inte trygg i huset längre, och efter ett tag bestämde de sig för att flytta till Cypern, där Jannis pappa Rickard Delér då hade bosatt sig. 

– Det kändes som att man typ hade blivit våldtagen i sitt eget hem, berättar hon i podcasten. 

Efter att ha kollat på övervakningskameror i huset såg de att tre personer varit inne i huset i en kvart och rotat runt. 

LästipsEfter romansryktet med hockeyspelaren – följarnas misstankar om att Janni Delér skulle gifta sig igen