SVT:s miss under livesändningen – förväxlade Benjamin med Oliver Ingrosso

SVT:s miss – förväxlade Benjamin med Oliver Ingrosso
SVT:s miss – förväxlade Benjamin med Oliver Ingrosso - Foto: STELLA Pictures, Pontus Lundahl/TT, Skärmdump/SVT
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren blev nyligen farmor till en liten pojke, och när det kommer på tal under en intervju i SVT:s "Morgonstudion" blandas hennes två äldsta söner ihop...

Nyligen kom det sorgliga beskedet att Hans Wahlgren, skådespelare och pappa till Pernilla Wahlgren, gått bort. Beskedet kom i samband med att syskonen Pernilla, Linus och Niclas publicerade känslosamma inlägg på Instagram om sin pappas bortgång. 

"Älskade lilla Pappa. I natt somnade du in för gott efter en tids sjukdom. Du har varit så så stark..! Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantligt - men när du tog ditt sista andetag så var det den lugnaste och mest rofyllda stund vi kunde ha önskat oss", skrev Pernilla på sin Instagram. 

 

Hans Wahlgren gick bort 86 år gammal. Under sitt liv fick han fyra barn, tidigare nämnda Pernilla, Linus och Niclas samt Peter Wahlgren

Han hade en framgångsrik karriär som skådespelare, röstskådespelare och imitatör. Han spelade bland annat i kultfilmen "Raggare", från 1959, där han spelade mot sin fru Christina Schollin

Hans Wahlgren och Christina Schollin. Foto: Rolf Hamilton/TT 

Hans Wahlgren populär i "Wahlgrens värld"

På senare år har han också synts i realityprogrammet "Wahlgrens värld". Tillsammans med dottern Pernilla Wahlgren och hustrun Christina Schollin dök han då och då upp i programmet och blev snabbt en favorit hos tittarna. 

Johan Pråmell, Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Christina Schollin och Hans Wahlgren på scenen efter att "Wahlgrens värld" vunnit priset "Årets program" på Kristallen 2018. Foto: Sören Andersson/TT 

Ny säsong av "Wahlgrens värld"

Nu är "Wahlgrens värld" aktuell med säsong 15, och för att marknadsföra den nya säsongen gästade Pernilla Wahlgren SVT:s "Morgonstudion". 

Väl där berättade Pernilla att tittarna som ser den nya säsongen får se allt från bröllop, "Allsång" och barnen (Biancas, Benjamins och Olivers) enorma karriärer. 

Programledaren skiftar sedan fokus och tar upp det faktum att Pernilla nyligen blivit farmor, som även det skildras i serien. 

Bianca Ingrosso, Kalí och Pernilla Wahlgren. Foto: Stella Pictures 


I september blev hennes äldsta son Oliver Ingrosso förälder till en son, Kalí, tillsammans med sin flickvän, Zoe-Fay Brown

Familjen Wahlgren-Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Visade Benjamin istället för Oliver Ingrosso

Men när "Morgonstudion"-programledaren Pelle Nilsson ska presentera det faktum att Oliver fått barn så blir det inte helt rätt. I bild visas då nämligen ett foto av lilla Kalí och Benjamin, och inte pappa Oliver. 

– Men året har ju också kommit med lite ljus. Vi ska ta en bild på ett av ljusen, du har ju, eller din son Oliver har fått barn. Du har blivit farmor i höstas. Här... ser vi..., säger Nilsson men tystnar när han får syn på vilka som faktiskt syns på bilden. 

– Benjamin, flikar Pernilla snabbt in och tillägger sedan:

– Det är Benjamin visserligen, men han är en stolt farbror. 

Foto: Instagram/@pernillawahlgren