Efter uppbrottet från Korosh – Laila Bagges nya video från semestern hyllas: "Så snygg!"

Efter uppbrottet från Korosh – Laila Bagges nya video från semestern hyllas: "Så snygg!
Laila Bagge och Korosh Kanian var tillsammans i nio år. - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures/Peter Johansson
Dela på Pinterest
Laila Bagge har nyligen gjort slut med sambon Korosh Kanian. Nu har hon dragit utomlands och hyllas nu på Instagram. Läs och se mer här!

Nyligen om beskedet att Laila Bagge, 51, brutit upp med Korosh Kanian, 33. Laila och Korosh var ett par i nio år innan de till slut bestämde sig för att gå skilda vägar. 

Laila Bagge om uppbrottet från Korosh Kanian 

På Instagram skrev Laila Bagge om beslutet: 

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft nio underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner”

Så träffades Laila Bagge och Korosh Kanian 

Det numera ex-paret träffades en kväll 2015, då de både var ute på stan. Laila, som egentligen ville åka hem från partajandet, ville egentligen dra sig hemåt när hon plötsligt fick syn på Korosh. 

– Jag var egentligen väldigt trött och var nog väldigt dryg och ville egentligen bara åka hem tror jag. Då var det min kompis som sa att vi tar bara ett glas vin och sen kan du få åka hem. Sedan stod han där och så tyckte jag att han var ju charmig. Och blev genast på lite bättre humör, har Laila tidigare berättat för Aftonbladet

Korosh Kanian och Laila Bagge. Foto: Stella Pictures


Försökte få barn tillsammans 

Under sina nio år tillsammans försökte de få gemensamma barn, något Laila var öppen med vid tillfället. Men efter ett tag beslutade de sig för att lägga planerna på is. 

– Vi försökte och vi kände att nej, livet går inte bara ut på att hålla på att försöka om och om igen, berättade hon för Aftonbladet då. 

Laila Bagge har två barn från två tidigare förhållanden. Hon har sonen Liam tillsammans med amerikanen Mason Pitts, samt sonen Kit tillsammans med Niclas Wahlgren

Laila Bagge med sonen Liam Pitts. Foto: Jonas Ekströmer/TT


Jobbar på Rhodos

Men nu lever Laila Bagge alltså på som singel. Jobbar gör hon på radiokanalen Rix Morronzoo. 

Laila åkte nyligen till Rhodos tillsammans med radiokanalen för att sända därifrån, och självklart ta sig ett och annat dopp i det varma vattnet. 

Väl där passade Laila på att spela in en liten video – en video som hon publicerade på Instagram och som blivit mycket uppmärksammad av följarna. 

Laila Bagge. Foto: Peter Johansson/Stella Pictures


Hyllas efter baddräktsvideon 

I videon syns Laila Bagge posera iklädd baddräkt. "Mot stranden", skriver hon i inlägget. 

Under inlägget har det strömmat in kommentarer från följare som hyllar 51-åringens look! 

"Vackra kvinna"

"Finaste Laila"

"Vacker"

"Mamazita" 

"Så snygg!"