Hannah Widells känga till 16 år yngre maken Philip – skavet i relationen

Hannah Widells känga till 16 år yngre maken Philip – skavet i relationen
Hannah Widell och Philip Lindh. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Hannah Widell är fyrabarnsmamma och är idag gift med Philip Lindh. De har varit ett par sedan 2019, och nu avslöjar Widell detaljer om relationen. Läs mer här!

För några år sedan, närmare bestämt 2019, gick Hannah Widell, 49, och tidigare maken Gustav Wallin, 46, skilda vägar. Detta efter att ha varit tillsammans i över tio år. 

Tillsammans har Hannah Widell och Gustav Wallin två barn, Wilma, 13, och Wille, 10. Widell har dottern Rosa, 20, från ett tidigare förhållande med Karl Rosander, 53. 

Efter uppbrottet 2019 träffade Hannah Widell kärleken på nytt, närmare bestämt i Philip Lindh, 33. 2021 fick Hannah och Philip sonen Frank, 2, och året därpå gifte de sig. 

Hannah Widell, Philip Lindh, Rosa,Wille och Wilma. Foto: Jari Kantola/Stella Pictures 


Vid sidan om familjelivet har Hannah Widell drivit det framgångsrika bolaget Perfect Day Media, detta tillsammans med sin syster Amanda Schulman, 44. Duon sålde bolaget 2021, och idag har de skönhetsvarumärket All I Am Beauty ihop samt den populära podcasten "Fredagspodden". 

Podcasten har varit verksam i över tio år och i ett nyligen publicerat avsnitt öppnar Hannah upp om relationen med maken Philip. Hon avslöjar bland annat att det uppstått stor irritation dem emellan till följd av ett av Philips senaste inköp. 

Amanda Schulman. Foto: Stella Pictures 


"Du får skilja dig"

Det hela ska ha gått så långt att Amanda Schulman, om än lite skämtsamt, föreslår skilsmässa:

– Du får skilja dig, säger Amanda i podcasten. 

Det hela handlar om ett par högtalare som Hanna inte alls är nöjd med. Däremot är Philip mycket nöjd med lägenhetens nya ljudsystem och ska enligt sin fru haft dem på sin "bucketlist". 

Hannah Widell. Foto: Robert Eklund/Stella Pictures 


"Måste bli vuxen" 

I podcasten förklarar Amanda att varken hon eller hennes make Alex Schulman, 48, förstår sig på köpet. Enligt Amanda har Alex uttryckt att han tycker köpet är barnsligt: 

– Alex, han kunde ju då inte alls... han nästan hånade Philip när jag berättade om det här. Han bara "han måste bli vuxen" och "det där är ett barn" och så där, berättar Amanda. 

– Det är ju en väldigt omogen pjäs, tillägger Hannah angående inköpet. 

På Instagram visar hon upp högtalarna: 

Foto: Instagram/@hannahwidell


Då det är hon själv som bestämmer det mest angående hur inredningen i lägenhet ska se ut uttrycker Hannah Widell att hon inte riktigt har mage att förbjuda de stora högtalarna att ta plats i ett av rummen i den lägenhet de bor i. 

– Det här har verkligen varit jätte-jättejobbigt, säger Hannah Widell.