Bianca Ingrossos ord efter dagarna på Baravara: "Mitt livs resa"

Orden efter dagarna på Baravara
Bianca Ingrosso. - Foto: Tim Aro/TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso talar ut efter sina dagar på kursgården i Rättvik.

Bianca Ingrosso till "Baravara" 

I början av januari informerade Bianca Ingrosso, 29, sina följare om att hon skulle bege sig från Stockholm för att spendera några dagar på retreatet "Baravara". Detta till följd av att hon inte mått särskilt bra den senaste tiden. 

"Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, t.o.m. ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende. Dragit mig undan från allt och från allt och alla mestadels stängt mig inne med ångest. Kärleken till mig själv har varit på minus", skrev hon på Instagram då

Bianca Ingrosso. Foto: Tim Aro/TT 

Orden efter hemkomsten 

Efter att ha varit på "Baravara", vars kursgård är belägen i Rättvik i Dalarna, har Bianca kommit hem med nya insikter. 

"Hemma från mitt livs resa på "Baravara". Svårt att sätta det i ord för den som inte upplevt det själv. Just nu låter jag ordet WOW få lysa genom mina ögon av värme, trygghet, harmoni, kärlek och ett djupt lugn. Känner att jag vill behålla det för mig själv tills vidare. Konstigt att komma hem efter dessa underbara dagar. Saknar det redan. T.o.m. morgonmeditationen saknar jag haha...! Trodde jag aldrig skulle säga för tre dagar sen.", skriver hon på Instagram och tillägger sedan: 

"Tacksam för att få vara här, i livet och vad allt det innebär. Somnar tryggt i min säng nu med ett leende på läpparna och själen tryggt i min egen famn."

Foto: Instagram/@biancaingrosso 

LästipsHon är tjejen som syns ihop med Filip Lamprecht