Kalle och Brita Zackari Wahlströms bondgård i lågor: "Helt knäckta"

Kalle och Brita Zackaris bondgård i lågor: "Helt knäckta" - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Kalle och Brita Zackari Wahlströms ladugård har brunnit ner, det skriver paret på sociala medier.

Kalle och Brita Zackari Wahlström lever och verkar med sin familj på en bondgård utanför Stockholm. Gården har synts frekvent i SVT i och med programmet "Hjälp, vi har köpt en bondgård!". 

Nu kommer paret Zackari Wahlström med det tunga beskedet att en del av bondgården brunnit ner. 

"Ingen människa och inga djur kom till skada men vår lagård brann i helgen. Nu finns det ingenting kvar. Vi är helt knäckta och så, så ledsna", skriver de på sitt gemensamma Instagram-konto och tillägger:

"Av lagårn, själva hjärtat på gården där den stod, finns nu bara ett skelett av betong och armeringsjärn och förvrida plåtar och järnvikterna i gymmet. Barnen sov genom hela branden tack och lov. Och ladan ligger långt från boningshuset, så skönt att det aldrig blev läskigt för oss eller några djur och att brandkåren kom så snabbt. Tjugo minuter, men det fanns inget dom kunde göra för att rädda byggnaden."


På sitt eget Instagram-konto skriver Brita om sorgen:

"Ingen levande själ kom till skada, och jag är så så så tacksam för det och att barnen sov genom allt och aldrig behövde uppleva lågorna. Tacksamheten är så enorm, den står över allt. Men vi är också så himla ledsna. Det är så brutalt", skriver hon.