Storbråket tittarna missade i Love is blind: "En hel del tjafs"

Storbråket tiattarna missade i Love is blind: "En hel del tjafs"
Meira Omar​ och Oskar Nordlund. Sergio Rincón och Amanda Jonegård. - Foto: Johan Paulin
Dela på Pinterest
Oväntade barnbesked och nya relationer. Säsongsavslutningen av "Love is blind: Sverige" bjöd på stor dramatik. Jag tycker att Amanda och Sergio var otroligt modiga, säger deltagaren Oskar Nordstrand till TT.

Oskar Nordstrand och Meira Omar var ett av tre par som sade ja till varandra vid altaret i Netflix dejtingprogram "Love is blind" nyligen. När det på söndagskvällen var dags för återförenings-avsnittet där tittarna får se hur det har gått för deltagarna bjöds det på en hel del dramatik i studion.

Barnbesked

Bland annat avslöjade deltagarna (och det gifta paret) Sergio Rincón och Amanda Jonegård att de väntar tillökning – men även att även Sergio är pappa till ett annat litet barn. Enligt Oskar Nordstrand blev det upprörda känslor i studion, något som inte visades för tittarna.

– Det blev en hel del tjafs och dramatik, och jag tycker att man gick lite för hårt åt Sergio. Jag kände för honom och tyckte att man borde gett honom lite "peace" i det här. Det var stort av honom och Amanda att berätta, det var otroligt modigt av dem, säger han.

Under säsongen har tittarna kunnat se hur Sergio Rincón konfronterats med ett rykte om att han skulle vänta barn med en annan kvinna, något Oskar Nordstrand är kritisk till hur det hanterades av produktionen:

– Vi sätter så mycket på spel med vår medverkan, och allt exponeras internationellt. Att fokusera på något så personligt på det här sättet tyckte jag var lite "too much", säger han.

I söndagens avsnitt avslöjades det även att deltagaren Catja Lövstrand efter inspelningarna blev tillsammans med en annan deltagare från programmet, Andreas Tzelidis.

"Mycket skit"

Med i studion var även Christofer Pocock, som var den som Catja var förlovad med i programmet. I sociala medier har hon fått mycket kritik, medan desto fler hyllat Pocock.

– Jag och min fru fick ju se deras relation från första parkett, och jag tycker att Catja har fått oförtjänt mycket skit. Det är mycket som sker som tittarna inte får se, säger Oskar Nordstrand.

Själv är han fortfarande lyckligt gift med Meira Omar. Men att programmet skulle få sådan enorm uppmärksamhet har han fortfarande inte riktigt greppat.

– Man var ju där för att träffa kärleken, inte för att få uppmärksamhet. Jag tänkte också att det finns så mycket dejtningreality därute att det här kanske försvinner i mängden. Så blev det inte, säger han och skrattar.