Elisa Lindström: Pojkvännen, dottern och Melodifestivalen

Har du bra koll på popsångerskan Elisa Lindström?
Har du bra koll på popsångerskan Elisa Lindström? - Foto: Henrik Montgomery/TT / Jessica Gow/TT
Dela på Pinterest
Elisa Lindström är en svensk sångerska som tävlar i Melodifestivalen 2024 med bidraget "Forever yours". Här kan du läsa mer om Elisa, inklusive vem hennes pojkvän är, hur många barn hon har och mer om hennes karriär som artist.

Elisa Lindströms ålder – hur gammal är hon?

Elisa Lindström föddes den 24 april 1991, vilket innebär att hon fyller 33 under våren 2024.

Elisa Lindströms längd – hur lång är hon?

Det finns inga offentliga uppgifter om hur lång Elisa Lindström är. Hennes längd är helt enkelt lika känd som hon är. 

Elisa Lindströms karriär

Elisa Lindström har varit artist sedan gymnasiet. Under sin karriär har hon släppt flera singlar. Bland de mest populära hittar man "Casanova", "Finns det någon annan nu " och "Den du är". Hon har även släppt tre soloalbum, tävlat och vunnit Let's Dance 2016 samt lett Bingolottos uppesittarkväll i TV4 tillsammans med Lotta Engberg.

Elisa Lindström med dansaren Yvo Eussen inför finalen i Let's Dance 2016. Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Elisa Lindström i Melodifestivalen 2024

Elisa Lindström tävlar i Melodifestivalen 2024 med bidraget "Forever yours". Hon ställer upp i den första deltävlingen i Malmö den 3 februari.

Varit med i Melodifestivalen tidigare 

Det här är inte första gången Elisa Lindström ställer upp i det folkkära programmet. Hon tävlade nämligen med låten "Casanova" i Melodifestivalen 2014 och med bidraget "Den du är" i Melodifestivalen 2021. Båda gångerna åkte Elisa ut i den första rundan.

Elisa Lindström, 2023. Foto: Henrik Montgomery/TT

Elisa Lindströms ex-make

Elisa Lindström gifte sig med dansbandsmedlemmen Markus Frykén 2018. Paret skiljde sig under 2021 efter mer än tolv år tillsammans.

Elisa Lindström med exet Markus Frykén, 2016. Foto: Stella Pictures

Elisa Lindströms pojkvän – vem är han?

2022 fann Elisa Lindström kärleken på nytt i Gustav, en gammal vän från högstadiet. Deras vänskap förvandlades till kärlek när de återupptog kontakten via Facebook.

– Vi är lite i chock över att det kunde kännas så här. Då var vi väldigt bra vänner, men det var tydligt att det bara var det. Gustav var min bästa killkompis och vi har alltid haft en fin kontakt, har Elisa Lindström berättat i en intervju med Expressen från 2022. Hon lade till:

– Jag är glad över att få träffa en så oerhört mjuk, men ändå stark man. Med honom känner jag att jag kan vara mitt allra mest sårbara, men också mitt allra kraftfullaste. 

Har Elisa Lindström barn?

Elisa Lindström har en dotter tillsammans med ex-maken Markus Frykén. Hon heter Irma och kom till världen i februari 2019 och fyller därmed fem år under 2024.

Elisa Lindström på Instagram

Elisa Lindström går under användarnamnet @elisalindstroem på Instagram.