Melina Criborn väntar sitt tredje barn med kända dj:n – avslöjar könet

Melina Criborn och Jacob "Nause" Criborn väntar sitt tredje barn. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA Pictures/Roja Studios
Dela på Pinterest
Influencern och poddaren Melina Criborn och dj:n Jacob "Nause" Criborn väntar sitt tredje barn ihop. Nu har de avslöjat om de får en till pojke eller en till flicka...

Melina Criborn, 33, är influencern som driver den populära podcasten "Inga beiga morsor". Det gör hon tillsammans med influencerkollegar Ellinor Löfgren, 28. 

Melina Criborn och Ellinor Löfgren. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola 

Bästa vän med Oliver Ingrosso och gift med Jacob "Nause" Criborn 

I podcasten har de haft gäster som Oliver Ingrosso, 34, och dj:n Jacob "Nause" Criborn, 33. 

Oliver Ingrosso är nära vän till Melina och har varit sedan unga år. Jacob Criborn, eller Nause, är gift och har två barn, dottern Cleo och sonen Jack, ihop med Melina. 

Melina och Jacob Criborn. Foto: STELLA Pictures/Roja Studios 

Väntar sitt tredje barn 

För några månader sedan berättade paret Criborn att de väntar sitt tredje barn, och nu har de även avslöjat om det är en flicka eller pojke de väntar. 

De blivande trebarnsföräldrarna avslöjade det hela genom en Instagram-video, i vilken de skar en prinsesstårta som skulle ha antingen blå eller rosa grädde i sig. Om det visade sig att grädden var rosa, då skulle de få en till flicka. Om den var blå var det en pojke som gällde. 

När de till slut skar i tårtan visade det sig att de väntar en pojke. 

 


Vi säger stort grattis till familjen Criborn!