Oväntade händelsen – Samir Badran lämnar mitt under intervjun

Oväntade händelsen – Samir Badran lämnar mitt under intervjun
Samir Badran. - Foto: Johan Nilsson/TT
Dela på Pinterest
Samir har nått stora framgångar inom musikvärlden genom musikgruppen "Samir & Viktor", men när han deltar i en utmaning under en P3-intervju går det inte lika bra.

Succe med "Samir & Viktor"

Samir Badran har tillsammans med Viktor Frisk gjort stora succér i musikvärlden de senaste åren. De startade musikgruppen "Samir & Viktor" 2014 har har sedan dess släppt hitlåtar som "Success", "Saxofuckingfon", "Bada nakna" och "Shuffla". 

Duon har medverkat i "Melodifestivalen" flertalet gånger och även kommit så långt att de tävlat i självaste Mello-finalen. 

Viktor Frisk och Samir Badran. Foto: Henrik Montgomery / TT 

Karriären startade i "Paradise Hotel" 

Men Samir Badrans offentliga karriär började inte där, med musiken, utan i realityvärlden. När han deltog i "Paradise Hotel" 2013 tog han tittarna med storm och har sedan dess varit ett namn som känns igen av många. 

Deltagare i "Paradise hotel" 2013. Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT 

Friade till flickvännen Julia i "Talang" 

Förutom "Paradis Hotel" och "Melodifestivalen" har han synts i flera andra tv-sammanhang, däribland "Farmen VIP" och "Talang" – där han var sidekick till programledaren Pär Lernström

Väl på plats under en av fredagsfinalerna i "Talang" 2020 friade han till sin flickvän, Julia Sundqvist

Samir Badran och Julia Sundqvist. Foto: Stella Pictures 


Frieriet skedde i direktsändning, och Julia Sundqvist blev minst sagt chockad över situationen. Som tur är svarade hon ja och idag lever de lyckliga tillsammans i en lägenhet i Stockholm. 

 


Samir lämnar intervjun efter frågan 

I år har Samir Badran varit aktuell i "Melodifestivalen" där han och Viktor Frisk tävlade med låten "Hela världen väntar". 

Nyligen gästade han också Sveriges Radio P3 där han fick delta i en annan tävling – en tävling som gick ut på att han skulle para ihop bilder på flaggor med olika länder. 

Men den utmaningen gick nog inte riktigt Samir Badran tänkt. Av åtta flaggor svarade han rätt land på en av dem, och det var Norges. 

När det börjar gå upp för honom att han tar hem så många poäng gör han något oväntat, något som Nyheter24 tidigare skrivit om. 

Han reser sig nämligen upp från stolen och går, om än på ett lite skämtsamt sätt. 

– Ey, jag går. Jag svär jag pallar inte. Jag orkar inte, säger han och tillägger: 

– Paus. Fuck off.