Penny Parneviks intima avslöjande om relationen med Douglas: ”Snabbis på soffan”

Penny Parneviks intima avslöjande om relationen med Douglas
Penny Parnevik och Douglas Murray låter inte småbarnslivet påverka intimiteten. - Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures, Robert Eklund / Stella Pictures
Dela på Pinterest
När Penny Parnevik gästar podcasten In bed with Emilia avslöjar hon intima detaljer om äktenskapet med Douglas Murray – och hur de håller lågan vid liv under småbarnsåren.

Penny Parnevik, 27, och maken Douglas Murray, 43, blev äkta makar under sommaren 2022 efter att ha varit förlovade i tre år. Efter att ha varit bosatta i USA tog paret för några år sedan sitt pick och pack och flyttade över atlanten för att starta ett liv i Sverige. Tillsammans har paret barnen Atticus, 4, Pebble, 3, och nytillskottet Achilles, 6 månader. 

Så mycket tjänar Penny Parnevik

Det var i samband med Pennys medverkan i ”Let's dance” år 2020 som Penny och Douglas flyttade till Sverige. Tanken var att tiden i Sverige skulle bli tillfälligt med efter programmet beslutade sig familjen för att bo kvar. Penny har tidigare sagt att beslutet att stanna berodde på flera saker, men till största del på grund av barnen. 

Förutom att Penny har fullt upp med att vara mamma till tre småbarn har hon fullt upp på jobbfronten. Hon jobbar heltid som influencer och driver sina sociala medier, där hon uppdaterar sina 277 000 följare om allt mellan himmel och jord. Tillsammans med storasystern Peg Parnevik, 28, driver hon även den framgångsrika podcasten ”Peg & Penny”. Podcasten har omkring 40 000 lyssningar i veckan. 

Och hennes hårda arbete lönar sig rejält, nyligen avslöjade influencern att hon tjänar väldigt bra på sitt jobb och att hon och familjen kan leva gott.

Foto: Peter Johansson/ STELLA Pictures


Penny Parneviks intima avslöjande om äktenskapet med Douglas 

Penny har många järn i elden, men trots ett hektiskt jobbschema och tre småbarn kan Penny avslöja att hon och Douglas fortfarande håller lågan vid liv. När Penny gästar podcasten ”In bed with Emilia” som drivs av Emilia de Poret, delar hon med sig av intima detaljer om äktenskapet med Douglas och vilka knep hon och maken tar till när de vill få till en intim stund tillsammans. 

Det är inte alltid lätt att få till den intima delen av ett äktenskap när man har småbarn. Men i podcasten berättar Penny glatt att precis innan inspelningen såg paret en lucka i deras hektiska vardag och passade på.

– Douglas jobbade hemifrån i dag och vi nattade vår yngsta son Achilles och vi körde en snabbis på soffan, säger Penny. 

Vidare berättar hon att det såklart varierar hur mycket sex paret har eftersom vardagen med jobb och barn ofta kommer emellan. 

– Men vi har sjukt mycket sex. Det känns som vår superkraft ibland.

Penny och Douglas har däremot några knep för att få till de intima stunderna.  

– Det här kanske är lite kontroversiellt men vi ligger när barnen är i rummet. Inte i samma säng. Vi har inte så mycket plats i vår lägenhet så om alla ligger och sover någonstans, då har vi sex, säger hon och fortsätter: 

– Eller så springer vi in på toaletten ibland. Man måste prioritera sig själv och känna sig sexig, det kanske man inte alltid gör när man är mamma. 

Emilia håller med Penny om att man måste prioritera varandras behov och att hon inte alls tycker det är konstigt att ha sex när barnen är i samma rum, iallafall när de är små och inte förstår någonting av det som sker. 

Foto: STELLA PICTURES


Penny Parnevik om föräldrarnas sexliv

Under samtalet avslöjar Penny att hennes föräldrar, Mia och Jesper Parnevik, alltid har pratat öppet om sex och att det inte varit något konstigt samtalsämne under uppväxten. I deras Florida-hus hängde tavlor på väggarna föreställandes olika sexpositioner. Penny berättar att hon tycker att det hör till att ens barn ska tycka att man som förälder är lite pinsam, och att barnen tillslut växer in i det och ser sex och samlevnad som något positivt. 

Penny berättar att efter 30 års äktenskap är Mia och Jesper fortfarande förälskade i varandra och håller lågan vid liv. 

– De är så kära i varandra, de är helt besatta av varandra. De har så mycket sex, säger Penny.

Foto: STELLA PICTURES