Samir Badrans känslofyllda ord till flickvännen inför alla: ”Bli gammal med dig”

Samir Badran, Julia Sundqvist
Samir Badran, Julia Sundqvist - Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures, Jessica Gow/TT
Dela på Pinterest
Samir Badran och Julia Sundqvist har varit ett par i fem år. Nu publicerar Samir ett inlägg med en känslosam hyllning till flickvännen.

Samir Badran, 33, och flickvännen Julia Sundqvist, 27, har varit tillsammans sedan 2019 och bara ett år senare gick Samir ner på knä i direktsänd tv och friade. 

Samir var vid tillfället sidekick till Pär Lernström i TV4:s succéprogram "Talang" och tog då tillfället i akt att fria på bästa sändningstid. Julia svarade ja och sedan dess har paret varit fästman och fästmö. 

De bor i en lägenhet i Vasastan i Stockholm tillsammans med hunden Boris. Men nyligen kom paret med ett nytt stort besked, de har nämligen köpt en ny lägenhet.


Samir friade till Julia i direktsändning 2020. Foto: Stella Pictures

Julia Sundqvist avslöjar parets barnplaner

Kärleken sprudlar mellan paret men om de vill utöka familjen med barn framöver är dock oklart. Det var när Julia i slutet av 2023 gästade podcasten"Vår gemensamma dagbok", som hon fick frågan om framtida barnplaner. 

– Det där är en intressant fråga i vår relation, för Samir han är inte alls så sugen på barn. Han skulle kunna leva ett liv utan barn, berättar hon i podcasten. 

För paret Badran-Sundqvist är det i så fall av "egoistiska skäl" som de eventuellt skaffar barn i framtiden, för att inte vara ensamma senare i livet, förklarar hon i avsnittet. 

Hon säger dock att hon tycker att det är en "naturlig del av livet" att få barn, och att hon har dubbla känslor kring det:

– Det är en naturlig del av livet, samtidigt som ingen av oss älskar barn. Men vi har ändå någonstans bestämt att ja, vi kommer nog skaffa barn när några andra vänner skaffar barn. 

Samir Badrans kärlekshyllning till flickvännen 

När Julia nyligen fyllde 27 år tog Samir tillfället i akt att hylla sin framtida fru till skyarna och på Instagram publicerar han en känslofylld kärleksförklaring till henne. 

”Ibland undrar man hur gud kunde mena att en tjej och kille skulle vara skapta för varandra när man inser hur olika och vi är. Att man inte förstår sig på alla humör ni tjejer har och hur era hormoner funkar och att ni tjejer alltid tycker att vi killar inte fattar ett skit och är helt jävla efterblivna. Jag tycker att de e matchen och att varje dag är den andra olik som gör livet med dig så JÄVLA roligt.”, skriver Samir i inlägget och fortsätter:

”Tack för alla minnen du ger mig i livet. Varje dag är en upplevelse med dig! 5 år tillsammans och starkare än någonsin Vill verkligen leva och bli gammal med dig. Du gör mitt liv bättre än jag någonsin haft de. Älskar dig tills döden skiljer oss åt.”

Han signerar inlägget med: Din Samir. 

Kärleksförklaringen lämnar inte ett öga torrt och kommentarsfältet fylldes snabbt med följare som både grattar Julia på födelsedagen men även poängterar hur fina Samir och Julia är tillsammans.