Influencern försökte ha trekant med David Guetta – blev utslängd

Influencern försökte ha trekant med David Guetta – blev utslängd
På bild: Musikproducenten och DJ:n David Guetta och influencern Hanna Friberg. - Foto: Jordan Strauss/AP/TT, Instagram/@hannafriberg
Dela på Pinterest
När influencern Hanna Friberg och vännen tillika fotografen Stella Cocozza var på Ibiza stötte de på David Guetta, men det hela slutade inte riktigt som de tänkt... Läs mer här!

Hanna Friberg, 29, har länge varit verksam som influencer. Hon började som bloggare redan som tonåring och har sedan dess fått en allt större följarskara. Förutom sitt Instagram-konto, som har över 250 tusen följare, driver hon även podcasten "Måndagsvibe" tillsammans med influencerkollegan Lovisa "Lojsan" Wallin, 30. 

Bytte namn 

När Hanna Friberg startade sin blogg- och influencerkarriär gick hon under namnet "Hannalicious". Men 2021 valde hon att, med buller och bång, meddela att hon byter namn. 

"End of an era...", skrev hon då till en video där hon meddelade att hon inte längre skulle kalla sig själv "Hannalicious". 

 

Driver podcasten "30's in the city"

Influencern är uppvuxen i Söderköping, men idag bor hon i centrala Stockholm. Dock reser hon en hel del, något hon pratar en hel del om i sin andra podcast "30's in the city", som hon driver med sin bästa vän tillika fotografen Stella Cocozza, 30. 

 

I podcasten får lyssnarna höra hur duons dejtingliv går till. Dejtar gör de och har gjort i olika städer, däribland Stockholm, New York och Kapstaden. 

Men även på Ibiza ska de ha försökt sig på att få till en dejt, eller närmare bestämt en trekant. 

Försökte få till en trekant med David Guetta 

Det hela ska ha skett förra året, då Hanna Friberg och Stella Cocozza var på semester i Ibiza, berättar de i podcasten. 

– Jag kommer aldrig glömma när vi åkte hem från den här Swedish house maffia-konserten på Ibiza förra året, där vi då försökte få hem och ha en trekant med självaste David Guetta, säger Stella Cocozza och fortsätter: 

– För vi stod på samma VIP-område som honom. 

– Nej men alltså..., flikar Hanna Friberg in. Guetta 

David Guetta är en världskänd musikproducent och DJ som ligger bakom flera hitlåtar, däribland "When love takes over" och "Sexy bitch". 

David Guetta. Foto: Jordan Strauss/AP/TT 

Stella berättar att de gjorde "allt i sin makt" för att få Guettas uppmärksamhet, men att det inte var helt lätt. 

– Jag tyckte han var sexig, säger Stella.

Hanna håller med: 

– Ja, men David Guetta är sexig. 

De förklarar att de uppfattade det som att han var intresserad av dem, då de menar att han ska ha kollat in dem en hel del. 

Förföljda av livvakten 

Dock var det hela troligen ett missförstånd, men innan de förstod det kände Hanna och Stella att det behövde hända något. Om de skulle få till en trekant behövde de helt enkelt agera. 

Därför bestämde Stella sig för att gå fram till David Guetta, men redan där gick det inte som planerat. Påväg fram till Guetta blev hon nämligen stoppad av hans vänner som uttryckte att hon och Hanna skulle gå därifrån. 

– Sen börjar en kille förfölja mig, berättar Stella i podcasten. 

Stella berättar att hon tycker att den ovan nämnda killen ser bra ut, så hon bestämmer sig för att börja dansa lite med honom. 

Men även där gick det inte riktigt som hon tänkt. Stella fick ingen kontakt med killen, och till slut avbryts Stellas försök abrupt då Hanna informerade henne om killen hon försöker dansa och få kontakt med är David Guettas livvakt. Han ska då ha gått efter henne för att hålla koll på henne så att hon inte skulle komma i närheten av David Guetta. 

Blev utslängda 

– Där inser du och jag att nu åker vi hem, säger Stella. 

– Vem har blivit utslängd av David Guetta på en klubb? Det är inte alla, svarar Hanna Friberg. 

Hanna Friberg. Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES 

– Jag tror ju fortfarande att han verkligen ville, bara det att han har så mycket folk omkring sig som har åsikter om det ena och det andra. Han ville ju jättegärna gå hem med oss, säger Stella lite skämtsamt avslutningsvis. 

Väntar barn med flickvännen 

Hösten 2023 kom beskedet att David Guetta väntar barn med sin flickvän Jessica Ledon. Det är parets första gemensamma barn, men Guetta har även två barn sedan tidigare tillsammmans med sin ex-fru Cathy Lobé

Jessica Ledon och David Guetta. Foto: Jordan Strauss/AP/TT