Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe lämnar – efter flytten till Pernilla

Oliver Ingrosso, Zoe-Fay Brown, Pernilla Wahlgren
Oliver Ingrosso, Zoe-Fay Brown, Pernilla Wahlgren - Foto: Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Anders Wiklund/ TT
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso, flickvännen Zoe-Fay Brown och sonen Kalí flyttade nyligen in i Pernilla Wahlgrens villa. Men nu lämnar de huset på Lidingö.

Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown sålde nyligen sina respektive lägenheter och köpte en gemensam. Men tills dess att de får tillgång till den nya bostaden har paret tillsammans med sonen Kalí flyttat hem till Olivers mamma, Pernilla Wahlgren på Lidingö. 

Det är i en frågestund på Instagram som Zoe berättade om boendesituationen och när de flyttar in i den nya lägenheten. 

"Vi flyttar in i en stor 3a i innerstan, men inte förrän i sommar. Tills dess flyttar vi in hos svärmor och myser." 

Fullt hus hos Pernilla Wahlgren

Det verkar som att Pernilla Wahlgrens omtalade lidingövilla Villa Wahlgren, ofta har fullt hus. Förutom henne själv och kärleken Christian Bauer bor även sonen Theo Wahlgren där varannan vecka och på senaste har hon även öppnat upp sitt hem till sin pappa Hans Wahlgren, som flyttade in när Christina Schollin åkte till Spanien. 

Utöver det har filmteamet till realityserien ”Wahlgrens Värld” fri tillgång till huset och Pernilla har vid flera tillfällen berättat att det är människor i huset när hon vaknar på morgonen. 

Nu har alltså även Oliver, Zoe och Kalí flyttat in i huset i några månader. 

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay lämnar landet

Men nu det verkar som att Oliver och familjen lämnat huset på Lidingö. 

Tillsammans med flickvännen Zoe och sonen Kalí har Oliver tagit sitt pick och pack över Atlanten för en välförtjänt semester i The big apple, New York. 

Foto: Instagram

På Instagram visar paret upp bilder från den härliga semestern som består av en hel del strosande på New Yorks soliga gator, otroliga utsikter och såklart, en massa mat och dryck. 

På Instagram story har föräldrarna även uppdaterat följarna med en hel del härliga ögonblick och av bilderna att döma ser det ut som Kalí stormtrivs i den amerikanska storstaden. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram