Bianca Ingrossos utseendeförändring – nya bilden chockar

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso - Foto: STELLA Pictures/ddp/abaca press, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso gillar att experimentera med olika stilar på kläder och smink. Men nu visar hon upp en helt ny förändring med utseendet.

Superentreprenören Bianca Ingrosso, 29, har länge varit en av de populäraste profilerna på sociala medier. Där har hon idag över 1,3 miljoner följare på Instagram som hon underhåller genom olika bilder och videor från sitt vardagsliv. 

Bianca visar gärna upp när hon testar nya stilar looks och experimenterar gärna med olika stilar på kläder och med olika looks på sminket. Men det är en sak vi inte har sett henne experimentera så mycket med – håret. 

När Bianca var ung hade hon långt svallande chokladbrunt hår, men senaste åren har det inte skett så mycket förändringar på den fronten. Hon syns allt som oftast i sitt svala ljusbruna hår med ljusare slingor, i en perfekt fönad frisyr. Men nu visar hon upp en helt ny look på sociala medier. 

Bianca i ”Let's dance” 2016, här med sitt chokladbruna hår. Foto: Henrik Montgomery/TT

Bianca Ingrossos nya utseendeförändring  

Det är faktiskt Biancas pappa Emilio Ingrosso som publicerar en bild på dottern i en kort ljusblond axellång page, helt olikt hur hon brukar se ut. 

Bilden är en skärmdump från ett videosamtal mellan far och dotter håret är givetvis en peruk. 

Foto: skärmdump från Instagram-story/@emilioingrosso

Bilden är en skärmdump från ett videosamtal mellan far och dotter den nya frisyren är givetvis en peruk. Men som ordspråket säger, en skönhet klär i allt och av bilden att döma hade Bianca passat bra i en blond kalufs! 

Bianca har även återpublicerat bilden på sin story och kort därefter publicerar hon en video på vännen Julian Hernandez som bär peruken under en middag. 

Foto: skärmdump från Instagram-story/@biancaingrosso