Carolina Gynnings barnlängtan – ärliga orden om sorgen: ”Aldrig gravid”

Carolina Gynning
Carolina Gynning - Foto: Stella Pictures, Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Carolina Gynning har tre döttrar med två olika män. Nu berättar hon om sin och Viktor Philipsons kamp att få en son.

I slutet på 2023 flyttade Carolina Gynning, 45, in i en stor herrgård på Ekerö tillsammans med sin familj. Sedan 2019 har Carolina varit tillsammans med Viktor Philipson, 38, och sedan dess har det hänt en hel del i relationen. Under deras fem år tillsammans har de både separerat, hittat tillbaka till varandra och välkomnat dottern Vilda till världen. Carolina har även två döttrar från en tidigare relation, Alicia och Adele.

I herrgården bor även familjens djur, de äldre döttrarna har varsin häst och familjen består även av både hundar och katter. Nyligen utökades familjen med en liten hundvalp som i skrivande stund inte fått ett namn ännu. 

Men i det ett avsnitt av ”Gynning och Berg” som Carolina har tillsammans med Carina Berg, diskuterar duon namn till familjens nytillskott – då avslöjar Carolina även att hon och Viktor har en längtan efter en son. 

Viktor Philipson och Carolina Gynning 2019. Foto: Stella Pictures

Carolina Gynnings längtan efter en son

Samtalet inleds med att duon diskuterar vad den lilla hundvalpen ska få för namn, och det visar sig att familjen inte är helt ense. 

– Viktor vill döpa den till Graif, och det vill inte vi i familjen. Vi har jätteproblem nu med vad han ska heta, säger Carolina och fortsätter: 

– Jag vill att den ska heta Lillebror. 

Carolina berättar att namnet Lillebror kommer från att hon och Viktor verkligen vill ha en lillebror i familjen men att det tyvärr inte gick som planerat. 

– Jag blev aldrig gravid. Jag vill inte säga för mycket, men vi ville bara försöka på vanlig väg och jag har inte blivit gravid. Vi har inte haft skydd, säger Carolina. 

Konstnären säger dock att hon börjar känna att hon är för gammal för att bli mamma igen, men om hon skulle bli gravid på naturlig väg vid 50 skulle hon behålla det. Men saknaden efter en son gör att hon känner lite extra för den nya valpen. 

– Vi fick ingen lillebror, men nu kom han. När han kom kände jag att det var som en liten lillebror, säger Carolina och syftar på den nya valpen.