Maja Nilsson Lindelöf har opererat livmodern: ”Någonting är fel”

Maja Nilsson Lindelöf har opererat livmodern
Maja Nilsson Lindelöf har opererat livmodern - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Instagram/@majanilssonlindelof
Dela på Pinterest
Maja Nilsson Lindelöf har opererat livmodern. På Instagram berättar hon om händelseförloppet: ”Ta er hälsa på allvar och att ta hand om er.”

Influencern och entreprenören Maja Nilsson Lindelöf, 30, gjorde sig känd på Twitter, nuvarande X, när hon  frispråkigt men skämtsamt skrev om livet som flickvän till en professionell fotbollsspelare. Idag driver hon stora konton på sociala medier och sitt egna modevarumärke Lis Bonne Atelier. Sommaren 2023 fick hon även det prestigefulla uppdraget att vara sommarvärd i P1 med sitt alldeles egna sommarprat. 

Hon är sedan 2018 gift med fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, 29, som sedan 2017 spelar i engelska topplaget Manchester United. 

2019 fick paret sitt första barn ihop, sonen Ted Louie, 5 och två år senare välkomnade de sitt andra barn, sonen Francis, 2. 

Maja Nilsson Lindelöf på ”Årets mama” 2024. Foto: Christine Olsson/TT

Maja Nilsson Lindelöf nya barnbesked med Victor 

Maja och Victor verkar ha händerna fulla med sina två söner, men ännu känner de sig inte klara. Maja har nämligen berättat för sina följare att hon gärna vill ha en dotter i familjen. När entreprenören gästar Emelie Johanssons Youtube-serie "I badrumsskåpet" berättar hon om barnplanerna. 

– Jag är ju så sugen. Vi vill ju ha tre, vi har liksom bestämt oss om vi har tur att kunna få fler barn, säger hon i videon. 

Emelie Johansson frågar om Maja är en pojkmamma svarar hon att absolut är det, men att hon längtar efter att få en mini-Maja. 

– Jag är ju det, men jag måste ju få min lilla. 

Hon förklarar även att Victor "dragit en gräns" vid tre barn, men att hon kommer vilja försöka få ett fjärde barn om det visar sig att det tredje blir en pojke.  

–  Jag kan inte ge upp hoppet.

Hon avslöjar att hon har en del knep för att öka chanserna att nästa barn blir en flicka. 

– Jag har köpt böcker nu om hur man ska göra. Jag har en app, berättar hon och tillägger att vänner till henne har använt både appen och följt råden i boken och då faktiskt fått döttrar. Däremot känner hon inte att det är särskilt bråttom. 

– Jag vill känna att jag längtar, och tar det tre år till då gör det det. Så känner jag, säger Maja Nilsson Lindelöf i videon. 

Maja Nilsson Lindelöf har opererat livmodern 

Nyligen publicerade Maja en öppenhjärtig Instagram-story där hon berättade att hon opererat livmodern och en uppmaning till sina följare. 

"En påminnelse till er alla. I måndags opererade jag min livmoder. Jag har under en period inte mått så bra och känt att någonting är fel med kroppen. Jag har gått till olika läkare men det var efter att ha varit hos gynekologen som vi hittade flera saker", skriver hon. 

”Jag mår bra nu och är hemma för att vila. Jag vill bara påminna alla kvinnor där ute att ta er hälsa på allvar och att ta hand om er. Gå på era cellprov. Gå till gynekologen. Kolla era bröst. Lyssna på kroppen. Känner du att någonting känns fel – boka en tid. Och har det gått ett tag – boka en tid. Massa kärlek alla er kvinnor där ute. Låt oss påminna varandra om det här”, avslutar hon. 

Foto: Instagram/@majanilssonlindelof