Penny Parnevik hyllas efter bikinibilden: ”En förebild för oss alla”

Penny Parneviks bikinibild hyllas
Penny Parneviks bikinibild hyllas - Foto: STELLA PICTURES, Peter Johansson / STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Trebarnsmamman Penny Parnevik följs av närmare 280 tusen personer på Instagram. Nyligen publicerade hon en bild som fick följarna att jubla.

Tv-profilen och influencern Penny Parnevik, 27, och Douglas Murray, 43, blev äkta makar under sommaren 2022 efter att ha varit förlovade i tre år. Efter att ha varit bosatta i USA tog paret för några år sedan sitt pick och pack och flyttade över atlanten för att starta ett liv i Sverige. Tillsammans har de barnen Atticus, 4, Pebble, 3, och nytillskottet Achilles, 6 månader. 

Penny har många gånger uppmärksammats för att hon delar med sig av bilder på sig själv utan filter och retusch – samt att hon vägrar bidra till osunda kroppsideal. Nyligen publicerade hon en bild där hon bär bikini och reaktionerna låter sig inte väntas. 

Douglas Murray och Penny Parnevik med barnen Atticus och Pebble. Foto: Mickan Palmqvist/TT

Pennys intima avslöjande om äktenskapet med Douglas 

Trots att Penny och Douglas har två fullspäckade scheman och tre barn, lyckas de fortfarande hålla lågan vid liv. När Penny gästade podcasten ”In bed with Emilia” som drivs av Emilia de Poret, delar hon med sig av intima detaljer om äktenskapet med Douglas. 

– Men vi har sjukt mycket sex. Det känns som vår superkraft ibland.

Och för att lyckas få till det ofta har Penny och Douglas har några knep för att få till de intima stunderna.  

– Det här kanske är lite kontroversiellt men vi ligger när barnen är i rummet. Inte i samma säng. Vi har inte så mycket plats i vår lägenhet så om alla ligger och sover någonstans, då har vi sex, säger hon och fortsätter: 

– Eller så springer vi in på toaletten ibland. Man måste prioritera sig själv och känna sig sexig, det kanske man inte alltid gör när man är mamma. 

Penny Parneviks bikinibild hyllas 

Penny Parnevik är en stor profil på sociala medier med närmare 280 000 följare, där har hon alltid delat en ofiltrerad bild av sitt liv på. På Instagram varvas bilder på stökiga barnrum eller en trött Penny som haft en tuff natt med något av barnen med bilder från röda mattan där Penny är uppklädd till tänderna. 

Influencern har blivit hyllad vid flera tillfällen för att hon delar bilder på sig själv som är helt avslappnade, naturliga och inte uppmuntrar till osunda ideal – något hon brinner starkt för. Nyligen publicerade hon återigen en bild på sig själv när hon dricker en kopp kaffe iklädd bikini.

”Första helgen i skärgården för året”, skriver hon till bilden på sig själv när hon dricker kaffe i bikini.

Kommentarerna lär sig inte väntas och Penny blir fullkomligt hyllad av följarna i kommentarsfältet. 

”Du är så vacker och så naturligt älskar det!”, skriver en.

”Älskar din härliga naturliga du. Du är en förebild för oss alla”, skriver en annan. 

”Du är helt fantastisk och så jävla vacker! Jag är 45 snart och fött 2 barn ganska mycket senare än du gjort och jag blir så jävla inspirerad av dig! Jag har sen jag fick min yngsta skämts för min mage med bristningar men när jag ser sig stoltsera med din kropp, en helt normal och fantastisk mammakropp så blir jag stolt! Vi är mammor och vi är vackra! Vi ska aldrig skämmas för spåren våra barn satt på våra kroppar! Och du är nog den bästa förebilden man kan få!”, hälsar en tredje.