Fansen i extas efter avslöjandet om Benjamin Ingrossos flickvän Ashton – visar upp glädjen

Fansen i extas efter avslöjandet om Benjamin Ingrossos flickvän Ashton – visar upp glädjen
Benjamin Ingrosso och Ashton Wood. - Foto: Stella Pictures, Instagram/@ashtonwood
Dela på Pinterest
Ashton Wood sägs vara Benjamin Ingrossos nya flickvän, något som gjort Benjamins fans riktigt glada!

Benjamin Ingrosso har själv uttryckt att han kilat stadigt som singel ett bra tag nu. Han har tidigare setts ihop med både den norska influencern Frøya Winther, samt med Linnea Widmark – en tjej han hade en sex år lång relation med.

Linnea Widmark. Foto: STELLA PICTURES/Jari Kantola 

Benjamin Ingrosso och Asthon Wood

Men efter att ha uttryckt att han är singel ett bra tag nu, avslöjades det nyligen att artisten börjat synas ihop med en ny tjej. 

Det var i Mix Megapols radioprogram "Gry Forsell med vänner" som radioprofilen Elaine Mooe gästade och berättade att hon sett Benjamin Ingrosso ihop med den australienska influencern Ashton Wood

 

"Det är min tjej"

Ashton Wood ryktas nu alltså vara Benjamin Ingrossos nya flickvän och de ska ha setts hand i hand på en skivbolagsfest, och enligt Elaine Mooe ska Benjamin ha uttryckt att Ashton är hans tjej. 

– Du sa att Benjamin Ingrosso var där med en tjej från Australien som han höll i hand och så sa han till dig att de är ihop, sa Gry Forssell lite ifrågasättande i radioprogrammet, varpå Elaine Mooe svarade:

– Ja. Eller inte de orden, men han sa "Det är min tjej". 

Benjamin Ingrosso. Foto: Stella Pictures  

Ashton Wood har också setts hänga i Stockholm de senaste dagarna. På sin Instagram har hon publicerat flera bilder från sin vistelse: 


"Lycka till med kärleken"

Sedan relationsavslöjandet har glada kommentarer från Benjamin Ingrossos fans strömmat in på sociala medier, inte minst på Ashton Woods Instagram där några av de glädjefyllda kommentarerna som nu finns under hennes bilder lyder följande: 


En del uttrycker även att Ashton är lik Benjamins syster, Bianca Ingrosso


LästipsAllt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso