Ashton Woods hint om Benjamin Ingrosso i videon: "Yngre kille"

Ashton Woods hint om Benjamin Ingrosso i videon: "Yngre kille"
Ashton Wood och Benjamin Ingrosso. - Foto: Instagram/@ashtonwood, Patrik c Österberg/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
I en video på Ashton Woods Tiktok hintar hon om en detalj som hänger ihop med Benjamin Ingrosso. Läs och se mer här!

Benjamin Ingrosso, 26, har ett liv fullspäckat med turnéer, andra framträdanden, dokumentär- och låtsläpp. 

Karriären rullar minst sagt på för artisten, vilket han i tidigare intervjuer nämnt bidrar till att han inte har tid för kärleksrelationer just nu. 

– Just nu skulle det störa mer än vara härligt, för jag skulle inte kunna ge den personen… hur ska jag säga? Jag skulle inte kunna vara en good enough pojkvän som det ser ut just nu. För den här personen hade förtjänat all min uppmärksamhet. I alla fall mer än vad jag kan ge just nu, sa han till Expressen tidigare i år.

I samma intervju berättade han dock att han längtar efter kärleken, så om det dök upp något skulle han inte tacka nej: 

– Men jag är superöppen för att träffa någon. Om kärleken dyker upp runt hörnet så kommer jag inte ignorera det. Då kommer jag fånga den. 

Benjamin Ingrosso och Ashton Wood 

Nu verkar det ha dykt upp någon som fångat Benjamins intresse. När radioprofilen Elaine Mooe gästade Gry Forsells radioprogram i Mix Megapol, "Gry Forsell med vänner", berättade hon att hon sett Benjamin Ingrosso på en skivbolagsfest nyligen. Där ska han ha gått hand i hand med en influencer, Ashton Wood, från Australien. 

Ashton Wood ryktas nu vara Benjamin Ingrossos nya flickvän, detta efter att Elaine Mooe uppgett att artisten benämnt Ashton som sin tjej.

Bilderna från Stockholm 

Ashton Wood, som är bosatt i London, har synts spenderat de senaste dagarna i Stockholm. På sin Instagram har hon publicerat flera bilder från den svenska storstaden. 


Ashton Wood på Instagram och Tiktok 

Förutom att hon är aktiv på Instagram, där hon har över 480 000 följare, är Ashton Wood även aktiv på Tiktok. Där har hon över 78 000 följare och publicerar en hel del videor, däribland en video där hon ger en liten hint om Benjamin Ingrosso. 

Hinten om Benjamin Ingrosso

I videon syns Ashton Wood och hennes tjejkompisar vända sig om och ropa "VAR!?" när olika egenskaper hos killar som de intresseras av rabblas upp. När det är Ashtons tur säger en röst "yngre kille", varpå hon vänder sig om ropar – som att det är exakt vad själv gillar och är ute efter. 

Åldersskillnaden mellan Ashton Wood och Benjamin Ingrosso

Eftersom Ashton Wood själv fyller 31 i år är Benjamin Ingrosso en yngre kille för henne. Han är nämligen 26 år och fyller inte 27 förrän i september.