​Christian Bauers uppmaning till Bianca Ingrosso: "Snälla"

​Christian Bauers uppmaning till Bianca Ingrosso: "Snälla"
Bianca Ingrosso och Christian Bauer. - Foto: Tim Aro/TT, Patrik Österberg/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Christian Bauer skickar iväg en önskan till sin bonusdotter Bianca Ingrosso. Om hon tar till sig den eller ej återstår att se. Läs mer här!

Bianca Ingrosso, 29, har varit i rampljuset sedan barnsben. Hon föddes in i en av Sveriges kändaste familj och har sedan dess varit en del av flera uppmärksammade branscher. 

Hon var med i musiktävlingen "Stage junior" 2006. Vann det året gjorde Molly Sandén, och på andraplats kom Bianca Ingrosso och Malin Eriksson. Som barn har Bianca även varit med i flera musikaler, däribland "Sound of music". 

Bianca Ingrosso och Malin Eriksson Foto: FREDRIK PERSSON/TT


Hon kom två i "Let's dance" 2016, då hon tävlade med proffsdansaren Alexander Svanberg, och samma år drog realityserien "Wahlgrens värld" igång. 

Bianca Ingrosso och Alexander Svanberg. Foto: Maja Suslin/TT 

Serien blev minst sagt en succé och är nu inne på sin 15:e säsong. Men efter att den tionde säsongen nått sitt slut valde Bianca Ingrosso att lämna serien. 

Men trots att Bianca Ingrosso har sagt hejdå till "Wahlgrens värld" har hon ett minst sagt fullspäckat schema. Hon driver flera företag, däribland Ávora Studio, Ani Jewels, Mi-no Market och Caia Cosmetics. 

Bianca Ingrosso. Foto: Patrik Österberg/Stella Pictures 

Men trots att Bianca har en pågående strålande karriär som entreprenör har hon inte lämnat sin tidigare sångkarriär bakom sig, inte helt i alla fall. Då och då kommer det nämligen ett och annat låtsläpp. 

2021 släppte hon en cover på psalmen ”Den blomstertid nu kommer” och 2023 släppte hon en tolkning på Jamelias megahit ”Superstar”. 

Nu har hon gjort det igen, Bianca Ingrosso. Den 7 juni släpptes låten "Boys in the sea" – och den här gången är det ingen cover hon släpper, utan en egen låt skriven och producerad av Benjamin Ingrosso, Nea och Hampus Lindvall

 


Låten ser minst sagt ut att vara riktigt uppskattad – och det av många. 

"Så snyggt!", "Toppenlåt!" och "Wow!!!", lyder några av de kommentarer som finns under de Instagram-inlägg som Bianca lagt ut om låten. 

En av de som uppmärksammat Biancas nya låt, och som verkligen uppskattar den, är Pernilla Wahlgrens make Christian Bauer. som ber henne att fortsätta med musiken:

"Bianca, din sångröst är så grym, behaglig och proffsig, fortsätt nu med musiken, snälla", skriver han. 

Foto: Instagram 

Om vi får se mer musik från Bianca Ingrosso eller ej, det återstår att se! 

Lästips: 

Allt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso 

Bianca Ingrosso: Lägenhet, pojkvän och så mycket tjänar hon