Zoe Fay Browns nya barnbesked – bara 8 månader efter sonens födsel

Zoe Fay Browns nya barnbesked
Zoe Fay Browns nya barnbesked - Foto: Instagram/@zoefaybrown, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown fick sitt första barn i september 2023. Nu kommer Zoe med ett nytt barnbesked bara månader efter sonens födsel.

Tillskillnad från sina yngre syskon har Oliver Ingrosso alltid varit mer sparsam med att dela med sig av sitt liv på sociala medier. Men våren 2023 avslöjade han att han träffat kärleken och att de dessutom väntade barn tillsammans. Sedan dess har vi fått ta del mer av Olivers liv tillsammans med flickvännen Zoe Fay Brown och sonen Kalí.

Oliver och Zoes kärlekshistoria började för snart två år sedan, närmare bestämt i slutet på augusti 2022 och kort efter deras möte blev Oliver och Zoe ett par.

– Jag vet inte exakt när det var, men jag skulle vilja säga oktober eller november. Det gick hyfsat snabbt i alla fall, har Ingrosso tidigare sagt i ”Framgångspodden”. 

Och sedan gick allt ännu snabbare. Bara någon månad senare fick paret reda på att Zoe var gravid och den 6 september 2023 föddes sonen Kalí Ennio Brown Ingrosso

Då flyttar Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown från Pernilla Wahlgren 

I början av året flyttade familjen Ingrosso-Brown hem till Pernilla Wahlgren på Lidingö. Detta på grund av att de sålt sina respektive lägenheter för att köpa en ny, gemensam lägenhet. Paret fick däremot inte tillgång till den nya lägenheten, en trea i centrala Stockholm, och därför gick flyttlasset till Villa Wahlgren. 

Men nu börjar det dra ihop sig. I en frågestund på Instagram avslöjade Zoe nämligen att familjens lägenhet snart är inflyttningsklar och att flyttlasset går om bara några veckor. 

"När flyttar ni till nya lägenheten?", lyder frågan hon svara på. 

"Juliiiii, iiiiih så pirrigt", svarar hon. 

Foto: Instagram/@zoefaybrown

Zoes nya barnbesked – bara månader efter Kalís födsel 

I samma frågestund kommer Zoe även med ett nytt barnbesked. Efter att ha varit mamma i dryga åtta månader känner sig Zoe sugen på att utöka familjen ytterligare – iallafall i framtiden. 

Zoe får nämligen frågan av en följare om hon vill ha fler barn: 

”Vill du ha fler barn i framtiden”

Zoe svarar: 

”1000000% många fler om jag får bestämma”

Foto: Instagram/@zoefaybrown

Om det blir några småsyskon till Kalí inom en snar framtid återstår att se! 

Lästips: 

Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare

Allt om Ashton Wood: Familj, syskon och Benjamin Ingrosso