Efter uppbrottet från Emil Forsberg – Sanna Guidetti avföljer Shanga

Sanna Guidetti avföljer Shanga Forsberg
Sanna Guidetti avföljer Shanga Forsberg - Foto: Instagram/@shangaforsberg, Instagram/@sannaguidetti
Dela på Pinterest
Beskedet om Emil Forsberg och Shanga Forsbergs uppbrott blev väldigt uppmärksammat efter att Shanga publicerade några uppseendeväckande inlägg på Instagram. Nu berättar Sanna Guidetti om varför hon avföljt Shanga.

Nyligen kom beskedet att fotbollsspelaren Emil Forsberg och Shanga Forsberg valt att gå skilda vägar efter 19 år tillsammans. Paret träffades i början av tonåren och gifte sig 2016. Därefter har de fått två barn tillsammans. Beskedet om skilsmässan uppmärksammades stort efter att Shanga publicerat ett inlägg på Instagram. 

”Vi ska skilja oss. Ord jag trodde att jag aldrig skulle uttala efter två barn och 19 år tillsammans och som fortfarande känns overkliga”, skriver hon och därefter uttryckte hon sin besvikelse över hur relationen mellan henne och Emil Forsberg utvecklats efter att de flyttat till New York tillsammans. 

Emil Forsberg dementerar anklagelserna 

Under sin 19 år långa relation har Emil och Shanga fått två barn tillsammans. Och i det känslosamma inlägget beskrev Shanga hur hon och barnen blivit "ghostade" av Emil Forsberg. Begreppet ghosta syftar till att avsluta ett förhållande utan att ta direkt kontakt med sin partner

 Men det påståendet gick Emil ut och dementerade i en intervju med Aftonbladet

– Det stämmer inte alls att jag har ghostat min familj. Inte alls. Det är verkligen tråkigt att det kom ut så. Jag har haft kontakt med barnen och familjen hela tiden sedan jag kom hit. 

Emil Forsberg. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Sanna Guidetti: Därför avföljde jag Shanga 

Uppbrottet har fått stor medial uppmärksamhet på grund av de anklagelser som slängts från båda hållen. Följare har tagit parti och ämnet har diskuterats i olika forum, poddar och andra medier. 

Nyligen fördes ämnet på tal i podcasten ”Högt i tak” som drivs av Rosanna Charles och Sanna Guidetti. Sanna är som bekant gift med fotbollsspelaren John Guidetti och har därmed lärt känna många fotbollsspelare genom åren, och Emil Forsberg är en av de hon är bekant med. 

I det senaste avsnittet av podcasten berättade Sanna bland annat varför hon nu valt att avfölja Shanga på Instagram. 

Sanna hade nämligen fått en kommentar som hon reagerade på, en följare hade nämligen noterat att Sanna inte längre följer Shanga, och undrade varför hon tagit beslutet att avfölja. 

– Jag är bekant med Shanga och Emil men vi är ju inte nära vänner. Jag känner båda lika mycket, det är John som känner Emil, berättar Sanna i avsnittet och fortsätter: 

– Här om dagen kom jag in på hennes Instagram och såg att hon avföljt mig och då avföljde jag tillbaka. Det är inte mer avancerat än så. 

Hon tillägger: 

– Jag vet inte mer än vad någon annan gör angående vad som har hänt mellan Emil och Shanga. Så jag lägger ingen värdering det här. För övrigt ska jag kolla om Emil fortfarande följer mig för gör han inte det så avföljer jag honom också.