Pernilla Wahlgren om Benjamin och Bianca Ingrossos framträdande i årets "Allsång på Skansen"

Pernilla Wahlgren om Benjamin och Bianca Ingrosso framträdande i "Allsång på Skansen" 2024
Pernilla Wahlgren, Bianca och Benjamin Ingrosso. - Foto: Claudio Bresciani/TT, Patrik C Österberg/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Kommer Benjamin och Bianca Ingrosso gästa sin mamma Pernilla Wahlgren i "Allsång på Skansen" i år?

Pernilla Wahlgren är sedan sommaren 2023 programledare för det folkkära tv-programmet "Allsång på Skansen". Hennes första säsong präglades av en hel del överraskningar – både för tittarna och för Pernilla själv. 

Förutom att artisten David Ritschard kollapsade på scen dök Benjamin Ingrosso upp på scen – utan att Pernilla hade någon aning om att han skulle vara med i programmet. 

Tillsammans med sin mamma fick Benjamin Ingrosso då sjunga sin egen låt "Allt det vackra", och det var en minst sagt berörd Pernilla Wahlgren som tog emot sin son på allsångsscenen. 

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso på "Allsång på Skansen" 2023. Foto: Jessica Gow/TT 


Men framträdandet 2023 var inte första gången Benjamin Ingrosso stod på scenen på Skansen. 

Han har bland annat varit med 2021, och gästades då av sin syster Bianca Ingrosso på scen. Tillsammans sjöng de "Blomstertid", och precis som när Benjamin gästade Pernilla 2023 blev det mycket känslosamt på scen. 

Benjamin och Bianca Ingrosso på "Allsång på Skansen" 2021. Foto: Stina Stjernkvist/TT 


Sedan dess har Benjamin Ingrosso släppt flera låtar, och även Bianca har släppt en och annan låt sedan sitt framträdande i "Allsång på Skansen". Men kommer vi få se syskonen Ingrosso göra sin mamma sällskap i år? Nej, menar Pernilla Wahlgren. Anledningen ska vara scenskräck och att de har fullt upp med annat, något Pernilla Wahlgren berättat för Nyheter24:

– Det är svårt. Benjamin hade fullt upp med sin turné i sommar och Bianca är ju ganska öppen med sin scenskräck, så det ska mycket till för att hon ska sjunga live. 

Om vi får se Benjamin och/eller Bianca i "Allsång på Skansen" 2024 eller ej återstår att se, men kanske dyker de upp och överraskar sin mamma – åtminstone i publiken!