Benjamin Ingrossos avslöjande: Dejta äldre kvinnor

Benjamins avslöjande: Dejta äldre kvinnor
Benjamins avslöjande: Dejta äldre kvinnor - Foto: STELLA Pictures/Fredrik Jonasson, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrossos kärleksliv är ett ständigt hett ämne på allas läppar. Nu avslöjar han en detalj om dejtinglivet.

Artisten Benjamin Ingrosso, 26, är ständigt aktuell med något. Och våren har minst sagt varit hektisk för honom. Han har släppt flera nya låtar som ”Better Days”, ”Honey Boy” och ”Look Whos Laughing Now” som direkt klättrade sig upp till topplistorna. 

Han har även varit ute på sin första internationella turné ”Better Days Tour” i Europa och släppt första delen av sin dokumentärserie ”This is Benjamin Ingrosso” på streamingtjänsten MAX. 

Men utöver hans framgång med musiken har hans kärleksliv även stått i fokus när det började spekuleras om han träffat kärleken på nytt. 

Spekulationerna om relationen

Det hela började med att Benjamin dök upp på ett branschevent på Trädgården hand i hand med en tjej som han introducerade som sin tjej – och det visade sig vara den australiensiska infuencern Ashton Wood. Varken Benjamin eller Ashton kommenterade ryktet om att de var ett par, men sedan publicerade influencern några bilder tagna inifrån Benjamins lägenhet.

Benjamin dementerar ryktet

Det var Bianca Ingrosso som var den första att bryta tystnaden om relationen när hon under premiären av ”Allsång på Skansen” berättade i en intervju att hon inte skulle benämna henne som Benjamins tjej. Men poängterade att hon var en toppentjej: 

– Hon är världens bästa, så härlig och så skön. Rolig, vacker, magnifik, sa Bianca till Expressen

Veckan efter fick även Pernilla Wahlgren säga sitt om den påstådda relationen. 

– De är ju inte ett par. Han hade inte sagt att det här är min nya tjej utan han hade sagt att det här är en tjej. Så de är faktiskt inte ett stadigt par. Jag tror att de träffas, men jag kallar henne inte för min nya svärdotter, säger hon till Aftonbladet och fortsätter: 

– Jag har faktiskt inte träffat henne, men hon verkar jättegullig.

När Benjamin gästar radiokanalen ”Rix Morronzoo” tar även han till orda om hur det egentligen står till. 

– Nej, men snälla, hur många gånger har man inte gått hand i hand med någon? Alltså jag har ju tjejkompisar som jag går hand i hand med. Alla vi är vänner, svarade Benjamin då. 

Om det är någon romans mellan Benjamin och Ashton är därför fortfarande oklart. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Claudio Bresciani / TTBenjamins avslöjande: Dejta äldre kvinnor

Däremot avslöjade Benjamin nyligen en detalj om sitt dejtingliv i en Tiktok-video. Han publicerar ett kort klipp på sig själv ihop med en snutt av låten ”Honey Boy”. 

Han skriver: 

”Du skrev en låt som handlar om att dejta äldre kvinnor och det blev dina fans favoritlåt” 

Om det är en hint om att han faktiskt gillar kvinnor som är äldre än honom, eller inte. Men faktum är att Ashton Wood är 31 år gammal. Och innan Ashton, var Benjamin i en relation med den norska influencern Frøya Winther, som också har passerat 30 år.