Första bilderna inifrån Oliver Ingrosso och Zoes nya lägenhet

Bilderna från Oliver och Zoes lägenhet
Bilderna från Oliver och Zoes lägenhet - Foto: MAX, Instagram/@zoefaybrown
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown har under flera månader bott hemma hos Pernilla Wahlgren, tillsammans med sin son Kalí. Nyligen flyttade de in i sin nya lägenhet och nu delar Zoe med sig bilder inifrån bostaden.

Det var i början av året som Oliver IngrossoZoe Fay Brown och deras son Kalí flyttade från sina respektive lägenheter och bosatte sig i Villa Wahlgren på Lidingö. 

Efter att ha tagit beslutet att köpa en gemensam lägenhet sålde Oliver och Zoe sina lägenheter, Olivers lägenhet på Östermalm och Zoes på Södermalm, för att köpa en trea i centrala Stockholm. Men paret fick inte tillgång till den nya bostaden direkt och i väntan på en flytt bosatte de sig hemma hos Pernilla Wahlgren.

"Vi flyttar in i en stor 3a i innerstan, men inte förrän i sommar. Tills dess flyttar vi in hos svärmor och myser.", skrev Zoe på Instagram under en frågestund. 

Oliver och Zoe flyttar in i lägenheten

Efter att ha bott hos Pernilla i sex månader fick paret äntligen flytta in till sitt nya hem. I början på juni avslöjade Zoe att de ska få nycklarna i början på juli. Och nyligen kom den dagen de så länge väntat på – de skulle äntligen få flytta in: 

”Har packat och donat exakt hela dagen för imorgon flyttar vi iiiiiih, tänk att vi äntligen efter sex månader ska få komma HEM” 

Foto: Instagram/@zoefaybrown

Och sedan tog Zoe med sina följare på flyttresan. På Instagram story har hon uppdaterat frekvent om flytten, hon visar bland annat upp att hon fått sitt första bud hem till nya lägenheten och att hon för första gången nattat Kalí i hans egna säng. 

Foto: Instagram/@zoefaybrown


Foto: Instagram/@zoefaybrown

Första bilderna inifrån Oliver och Zoes lägenhet 

Det är nog många som är nyfikna på hur parets nya lägenhet ser ut och under hela flyttresan har Zoe publicerat glimtar inifrån lägenheten – och av det lilla man ser från bilderna, ser det ut som det var väl värt väntan. 

”Det har donats på ett sätt vill jag tala om för er alla. Klara med första lasset, imorgon kommer nästa”

Foto: Instagram/@zoefaybrown


Foto: Instagram/@zoefaybrown
Foto: Instagram/@zoefaybrown

Vilken otrolig lägenhet! 

Missa inte: 

När är det fullmåne 2024 – alla datum

Får man vabba när den andra föräldern är ledig?