Influencern avslöjar könet på bebisen – det ska bebisen heta: ”En liten...”

Nina Glimsell avslöjar könet och namnet på bebisen
Nina Glimsell avslöjar könet och namnet på bebisen - Foto: Stina Stjernkvist/TT, Instagram/@ninaglimsell
Dela på Pinterest
Nina Glimsell väntar sitt andra barn med pojkvännen. Nu avslöjar hon både vilket kön det är på bebisen och vilket namn de valt till nytillskottet.

Nina Glimsell, 30, slog igenom i dokusåpan ”Paradise hotel” 2018. Det var en säsong fylld av intriger, svek och kärlek. Faktum är att Nina fann kärleken i huset, i Marcelo Peña

Nina och Marcelo blev ett par även utanför huset, men relationen var stormig och tog slut redan efter ett år. Nina har tidigare öppnat upp sig om det smärtsamma uppbrottet med Marcelo i podden "I sanningens namn":

– Jag kände aldrig riktigt att jag dög. Och sedan så fick reda på saker som gjorde att jag helt bröt ihop. Och detta hade hänt under sommaren då jag trodde att vi var som kärast, sa hon då.

Nina Glimsell på pressträffen inför Paradise hotel 2018. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Hemliga pojkvännen 

Efter sin medverkan i dokusåpan har Nina lämnat tv-rutan bakom sig och jobbar idag med sina sociala medier. Hon har hittat kärleken på nytt, men hon har dock valt att hålla pojkvännen utanför rampljuset och det tog ett tag innan hon visade upp honom på sina kanaler. 

Det var i samband med att de förlovade sig år 2021 som Nina visade en bild på sin numera fästman. Det visade sig att pojkvännen var ingen mindre än hockeyspelaren Philip Elgeståhl.

Under våren 2022 välkomnade paret sitt första barn, sonen Phoenix.

Avslöjar könet och namnet på bebisen

Ungefär ett år efter att Phoenix kom till världen avslöjade Nina att paret väntar tillökning i familjen. 

"Nu vet ni varför jag varit lite inaktiv här. En liten knodd bakas i magen och jag har mått så extremt illa och kräks i flera veckor, så jag har inte kunnat göra nånting men det börjar vända nu. I november eller december kommer ett litet syskon."

Nu avslöjar Nina vad det är för kön på bebisen i magen. Hon kan också berätta vad de valt för namn till Phoenix syskon. 

”Ni hade rätt! Vi väntar en liten flicka, vår lilla Nicolina. Det ska bli så fint att se Phoenix bli storebror till en liten tjej & jag tog precis fram hans gamla babynest och nallar som jag ska bädda hennes säng med nallar det börjar bli så pirrigt nu, vi längtar SÅ till höst & vinter!”, skriver Nina på Instagram. 

stats