Tv-profilens avslöjande – golfproffset är hemliga pojkvän: ”Rätt”

Golfproffset är Sara Bolays hemliga pojkvän
Golfproffset är Sara Bolays hemliga pojkvän - Foto: Anders Wiklund/TT, Instagram/@sarabolay
Dela på Pinterest
Realityprofilen Sara Bolay är i en relation som hastigt avslöjades på Instagram.

Sara Bolay, 33, slog igenom i realityprogrammet ”Ex on the beach” där hon var med i flera säsonger av programmet. Hon var bland annat med i den första säsongen som sändes 2015, All star-säsongen 2018 samt den som spelades in i Brasilien 2020.  

Under sina år i ramljuset har hon varit i flera relationer med andra realityprofiler, Alex D'Rosso och Haidar Juma som båda fått ganska dramatiska avslut. 

Sara Bolay inför Ex on the beach 2018. Foto: Henrik Montgomery/TT

Fick barn med hemlig man 

2022 avslöjade Sara Bolay att hon blivit mamma för första gången, åt dottern Stella. Hon har dock inte velat avslöja vem som är pappan till dottern.

Golfproffset är Saras pojkvän

Sedan hon på egen hand välkomnade dottern Stella till världen har det varit tyst om Sara Bolays kärleksliv. Men nu bekräftar Sara att hon är i en relation med golfproffset Joakim Lagergren, 32, något Expressen var först med att rapportera om.

Men det är inte Sara själv som går ut med relationen. Joakim tävlar nämligen i Europatouren, världens näst största golftour. Och i ett klipp som tävlingens Instagramkonto publicerat, pekas Sara Bolay ut som golfproffsets flickvän.

I videon syns tv-profilen hålla sig för munnen och blunda precis innan Joakim Lagergren slår ett slag. Bollen går direkt i hålet vilket får Sara att hoppa av glädje. 

Till Aftonbladet berättar Sara om relationen.

”Vi har ju varit lite privata med vår kärlek men nu lades videon ut där de skrev ”girlfriend” så jag lät det vara och delade även själv för att det var ett så fint ögonblick”, skriver Bolay till tidningen.

”Det känns ändå rätt att dela det nu. Har inte haft någon stress med det heller för har tänkt att det kommer av sig självt när det är dags”.

Hon påpekar dock att det är många som spekulerat och ställt frågor om hennes kärleksliv. 

”Folk har ju haft sina aningar om att jag är i ett förhållande. Men jag har bara bekräftat det om jag fått direkta frågor i DM, sen vet ju familj och vänner såklart!”, skriver hon till Aftonbladet. 

stats