Michaela Delér och Jens Byggmark har köpt nytt hus – bilderna inifrån

Se bilderna inifrån Michaela Delér och Jens Byggmarks nya hus
Se bilderna inifrån Michaela Delér och Jens Byggmarks nya hus - Foto: Youtube, STELLA PICTURES
Dela på Pinterest
Michaela Delér och Jens Byggmark byggde länge sitt drömhus i Nacka. Men efter många om och men valde de att sälja bostaden. Nu har de köpt ett nytt hus!

Influencern Michaela Delér, 35, har varit gift med den före detta skidåkaren Jens Byggmark, 38, sedan 2018. Paret har två barn ihop, dottern Livia född 2015 och sonen Valter född 2016. 

Förutom sitt Instagram-konto driver Michaela även podcasten "Two of a kind" tillsammans med sin syster, influencern Janni Delér

Jens Bygmark, Michaela Delér, Valle och Livia. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Byggde hus i Nacka

Förutom podcasten med Janni, driver Michaela också en podcast med sin make, ”Vägen mot skilsmässan”, tillsammans har de också en Youtube-kanal med samma namn. På kanalen har tittarna fått följa deras resa när de byggt sitt drömhus i Nacka. 

"ALLA säger att bygga hus är en genväg till skilsmässa. Med två små barn på 5 och 6 år ska vi alltså ta oss an den här uppgiften. Vi förstår att det kommer vara en guppig väg mot vårt drömhus men är vi verkligen redo för den.", står det i Youtube-kanalens beskrivning. 

Efter en lång bygg-resa med huset kunde de äntligen flytta in våren 2023. Men bara efter ett par månader avslöjade paret plötsligt att de sålt huset. 

– Vi har tyckt att vi gick över budget. Vi har sprängt vår buffert också och till och med lånat pengar för att få ihop det här bygget. 

– Vi vill ju inte sälja det, men vi behövde det. 

Höga räntor, inflation och högt pris på material var några av de faktorerna som gjorde att pengarna rusade iväg från parets buffert. 

Enligt bostadssajten Booli såldes huset för 16,6 miljoner kronor. 

Köpt nytt hus

– Många har ju undrat vart vi ska ta vägen, det är ju inte ens en månad kvar tills vi flyttar. Och vi har ju faktiskt... Eller jag har gjort något. Jag har köpt ett hus, avslöjade Michaela Delér i en video på Youtube nyligen. 

Familjen har alltså köpt ett nytt hus, som även det ligger i Nacka. Till skillnad från huset de byggde själva, går detta hus i en helt annan stil, det är nämligen från 60-talet. Det är ett vitt trähus med två våningar, utsikt mot en sjö och har stora sällskapsytor. 

Bilderna inifrån villan 

I en video på Youtube ger paret tittarna en noggrann rundtur i huset och förklarar sin vision med den kommande renoveringen och Michaela och Jens är enade om att detta hus redan känns som hemma och att hela familjen kommer trivas i den nya bostaden. 

Huset har mycket förvaring. Foto: Youtube
Stort och luftigt vardagsrum! Foto: Youtube
Huset har stora fönster ut mot en sjö. Foto: Youtube

Påbörjat renoveringen 

På Instagram har Michaela och Jens redan börjat uppdatera om renoveringen och båda barnens rum är redan färdiga! 

stats